KOMŠINICA KULIĆEVIH IZ NIŠA RAZVEZALA JEZIK: Marija OČAJNA, Miljana se razbacuje i uhodi Zolu, plaše se da ne ostanu bez DINARA?
Foto: Printscreen

neverovatno

KOMŠINICA KULIĆEVIH IZ NIŠA RAZVEZALA JEZIK: Marija OČAJNA, Miljana se razbacuje i uhodi Zolu, plaše se da ne ostanu bez DINARA?

Stars -

Bivša zadrugarka Miljana Kulić po izlasku iz rijalitija ,,Zadruga" nije krila da je ostala šokirana zbog informacija koje je saznala kada je reč o zdravlju njenih roditelja. Njena majka Marija navodno plače svaki dan, a Miljana navodno uhodi Lazara Čolića Zolu po Derventi i razbacuje se.

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola
foto: Printscreen/Pink

- Marija plače svaki dan. Ona ne sme da se nervira i potresa sada, ali ne vredi. Umesto da bude sa njima da im olakša, da pričuva Željka i izvede ga napolje i u šetnju, ona se bahati po Beogradu i Bosni. Marija je mnogo ljuta na nju, pogotovo kada je čula da je Miljana otišla u Zolin rodni grad Derventu, gde se provodi sa njegovim menadžerom Bobanom. Taj menadžer je pričao sve i svašta za Miljanu, pljuvao je, a sada kada opet ima pare, odmah joj se javio. Izvlače joj pare, a ona samo čašćava. Na hiljade evra troši. Prati Zolu, da ne kažem uhodi ga preko menadžera, ma strašno se ponaša – objašnjava komšinica Kulića iz Niša kojoj se Marija požalila i dodaje:

- Preko taksiste koga Miljana stalno angažuje, Marija saznaje gde je vozi, sa kim se sastaje i koliko para troši. To su velike cifre kojima se Miljana sada razbacuje. Jeste bila zatvorena deset meseci i željna je provoda i druženja, ali nije sada situacija za to. Marija mi stalno kuka da ne zna šta da rade sa njom. Da će ostati bez dinara, jer je sada počela da uhodi i prati Zolu, čak sumnja da plaća njegovom menadžeru za informaciju gde je on. Mnogo im je teško šta im Miljana sve sada priređuje, a Siniša iz kreveta ne ustaje - ispričala je komšinica za "Star", a prenose mediji.

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola
foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/Star

Bonus video:

00:09

Koncert Bijelog dugmeta Beer fest

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja