METAK MI JE PROŠAO KROZ PRAMEN, PROMAŠIO ME JE! Kristijan opet šokirao bizarnom pričom, malo ko je poverovao u OVO!
Foto: Nemanja Nikolić

hit

METAK MI JE PROŠAO KROZ PRAMEN, PROMAŠIO ME JE! Kristijan opet šokirao bizarnom pričom, malo ko je poverovao u OVO!

Stars -

Kristijan Golubović je definitivno kralj "lovačkih priča" i redovno ga prozivaju da izmišlja najneverovatnija scenarija koja su mu se, navodno, dogodila u životu.

Najnovijom pričom prevazišao je sebe. Golubović je u emisiji "Narod pita", u nameri da dokaže ljudima da ga ne poznaju jer nisu doživeli ono što je on, ispričao kako je nepoznati muškarac ispalio pet metaka u njega tokom njegovog ručka u Milanu dok je jeo Karbonara špagete:

Kristijan Golubović
foto: Printscreen

- Koji deo mog života ste vi čuli? I već su lovačke priče. Zna onaj ko je doživeo sa mnom da ja jedem špagete i čovek da uđe i da mi puca sa metar i prekine mi špaget i ovde mi kida parče pramena. Izbija ovakve kocke cigle, a ja stojim i kažem:"Čovek mi ubi karbonaru". I ovaj moj drug kaže:"Brate, živ li si?" Ja kažem:"Kreten me promašio". Puštam viiljušku i ovako gledam, ovde kroz mišku tri metka od magnuma 357. Svih pet je ispalio, jedan u špagete, jedan u kosu i tri pored srca, pored grudnog mišića. Ovako na metar i kaže: "Sad izigravaj Ljubu Zemunca", bam, bam- ispričao je Kristijan u emisiji "Zadruga - Naarod pita" tokom gostovanja sa Kenanom Tahirovićem koji od šoka nije mogao ništa da izusti.

Kristijan Golubović
foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:15

KRISTIJAN I KRISTINA NERAZDVOJNI! Pevačica se TOP sredila, Golubović ne zaostaje, a evo gde su GOLUPČIĆI otputovali! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track