UKLJUČILA SE SUPRUGA DA DA POLUMENTE SA ĆERKICAMA: Pevač sveta od sreće, a evo zašto im je dao imena ALIA i ALEA
Foto: Kurir Televizija

KURIR TELEVIZIJA

UKLJUČILA SE SUPRUGA DA DA POLUMENTE SA ĆERKICAMA: Pevač sveta od sreće, a evo zašto im je dao imena ALIA i ALEA

Stars -

Popularni pevač Dado Polumenta i MC Yankoo ponovo sarašuju posle brojnih uspešnih saradnji. Ovo je četvrta po redu i numera se zove "Nema krize", te je odmah i usledilo pitanje da li kod njih ima krize.

- Mislim da je najgore prošlo, zaista prvih mesec dana od korone kad smo bili mesec dana zatvoreni bilo teško psihički, ali sad je sve nekako lakše, a što se tiče rada i muzike, mislim da najbolje tek dolazi - bio je optimističan Polumenta.

Muzika na našim prostorima dosta se promenila otkako su snimili prvu numeru "Balkan", a evo kako gledaju na nove pravce i nove kolege čija karijera ide uzlaznom putanjom.

Dado Polumenta
foto: Kurir Televizija

- Mislimo da je jako dobro što je došao taj novi talas i novi zvuk, mladim izvođačima šaljemo podršku i ljubav zaista, ima ih dosta kod nas i smatramo da se svake dve godine menjaju ti pravci i stilovi muzike i dobro je što smo mi pokretači tog stila, jer bilo je šok da zajedno pevaju MC i narodnjak i to je i inspirisalo da krenu u novom pravcu. Po meni su DeVito, Vojaž, Relja, Breskvica, Nući garnitura koji obećavaju - rekao je pevač, a MC Yankoo se nadovezao na to da li je teško opstati među novim generacijama:

- Mi još uvek imamo svoj fan base, koliko puta dobijam poruku, "Brate, svaka čast, slušamo te još uvek", još iz tog vremena i konstantno pitaju kada će nešto novo - rekao je MC Yankoo.

01:32

DADO POLUMENTA PODRŽAO MLADE KOLEGE: Relja, Vojaž, Breskvica, Nući i Devito će POKORITI ESTRADU!

Voditeljka emisije je imala specijalno iznenađenje za Dada, te se u emisiju uključila njegova supruga Ivona sa ćerkicama Aliom i Aleom, koja ima 18 dana. Starija ćerkica je odmah porila svom tati da ga mnogo voli.

- Starija ćerkica gleda na nju kao na neku lutkicu, Barbiku i htela bi da je već šeta i nosi. Nije ljubomorna, voli je i jedva čeka da je nosi - rekla je ona, dok je Ivona dodala da su oboje bili prijatno iznenađeni.

07:23

UKLJUČILA SE SUPRUGA DA DA POLUMENTE SA ĆERKICAMA: Pevač sveta od sreće, a evo zašto im je dao imena ALIA i ALEA

Ćerke se zovu Alia i Alea, a kako kaže Dado njegova ideja:

- Ideja je moja, zaista sam želeo da nose neko posebno ime koje ima značenje i da nemaju ime koje je učestalo. Želeo sam da budu jedinstvene i jedna i drugai da imaju svoj neki pečat uz to Polumenta mi je uvek išla neka varijanta sa tim L. Oba imena su arapskog porekla i imaju jako lepo značenje - rekao je Dado.

Bonus video:

04:36

RODNA KUĆA MITRA MIRIĆA ORONULA! Sava Mirić: Moj brat strahuje da neće biti lep pa se FARBA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja