JADRANKA, MENJAJ MENADŽERA: Oglasio se pevačicin saradnik! Ona je SIROTA i NAIVNA, ne poznaje KRIMINALCE!
Foto: Printscreen/Pink

HIT

JADRANKA, MENJAJ MENADŽERA: Oglasio se pevačicin saradnik! Ona je SIROTA i NAIVNA, ne poznaje KRIMINALCE!

Stars -

Jadranka Barjaktarović nije mogla da održi nastup u jednom klubu kod Mostara prošlog vikenda jer su je vratili sa granice i saopštili joj da ne može da uđe na teritoriju susedne države, saznaje Kurir.

Jadranka Barjaktarović
foto: Ana Paunković

Pevačica je bila neprijatno iznenađena kad je čula šta su joj policajci rekli, ali nije pravila dramu već se sa svojom menadžerom odmah vratila nazad.

Jadranka se ovim povodom nije oglašavala, ali je zato njen menadžer (predstavio se kao Miki) u izjavi za mediji naveo da je ona sirota i naivna i da joj drugi smeštaju afere.

-Rekla je sirota "jesam, pogrešila sam"! Šta sad, šta da radi? Kakva granica, imaju li oni obraza da to pričaju, odakle ta mržnja? Koga Jadranka poznaje, nju ne štite kriminalci! Na pešačkom bi je kola udarila da nema semafora, toliko je opasna. Naivna - kazao je on.

Miki, ili kako se već zove Jadrankin saradnik, očigledno tendenciozno menja teze i govori da neko širi mržnju protiv njegove štićenice, a zapravo jedino je ona ta koja je širila mržnju i to nacionalnu. Zato joj je i zabranjen ulazak u Srbiju.

Jadranka Barjaktarović
foto: Printscreen

A što se tiče toga da ona ne poznaje kriminalce, kako Miki kaže, slike govore više od reči. Javnost je u januaru mogla da vidi Jadranku na fotografijama sa proslave Radoja Zvicera, vođe kavačkog klana, gde su bili i Veljko Belivuk i Marko Miljkovic, ali i drugi ljudi iz kriminalnog miljea.

Jadranka Barjaktarović, Velja Nevolja, Radoje Zvicer
foto: Printscreen, Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić

Podsetimo, Jadranka je početkom godine vraćena i sa granice Srbije gde joj je takođe zabranjen ulazak zbog širenja govora mržnje. Ona je na mitingu DPS-a, gde je bio prisutan i Milo Đukanović, pevala: "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije", što je izazvalo veliki bes javnosti.

Kurir.rs

Bonus video:

00:17

JADRANKA BARJAKTAROVIĆ ŽIVI U BEORADU A MRZI SRBIJU: Milovim pristalicama pevala Jači smo od Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track