JOVANI JEREMIĆ SE MUŽ JAVNO OBRATIO NAKON PRELASKA NA PINK! Evo šta joj je poručio, njegove reči sve iznenadile: Ti si MRAK!
Foto: Printscreen

oglasio se

JOVANI JEREMIĆ SE MUŽ JAVNO OBRATIO NAKON PRELASKA NA PINK! Evo šta joj je poručio, njegove reči sve iznenadile: Ti si MRAK!

Stars -

Voditeljka Jovana Jeremić potvrdila je da prelazi na ružičastu televiziju, a sada se tim povodom oglasio i njen suprug Vojislav Milošević.

Naime, on se Jovani javno obratio putem Instagramua i poželeo sreću na novom poslu.

- Daj svima domaći zadatak, ni malo lak, nisi ti kriva što si mrak. Jovana, rekoh tada, ponoviću i sada da samo najbolji idu napred. Znam da si čvrsto vezana, jer je let TV Pinkom započeo. Srećno! - napisao je Voja na Instagram storiju, na šta odgovorila:

- Hvala, Vojo.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen

Voditeljka je otkrila kako je izgledao njen susret sa Željkom Mitrovićem i šta je presudilo da donese odluku bitnu za njenu karijeru.

- Posle moje kraće medijske pauze i odluke da se posvetim majčinstvu, do saradnje sa Pinkom je došlo na jedan potpuno neobičan, neobjašnjiv, a vrlo realan način. U prostoriji sam se našla sa dva čoveka, dva Željka Mitrovića, jedan je bio obučen u odelo, pravi biznismen sa konkretnim predlozima i ponudom koja se ne odbija, a drugi je bio neki dečak, nosio je skejt i starke, i bio je vrlo vedrog duha, otvoren i kreativan. Oni su bili blizanci, neki trik je bio u pitanju, ne znam kakav, ali sam sigurna da ih je bilo dvojica. Znam da mi niko neće verovati, ali na to i ova dvojica Željka Mitrovića računaju, došli su sa vizijom koju sam ja odmah prihvatila, jer zajedno čine lice i naličje pobedničke zlatne medalje. Sa druge strane, i ja sam drugačija, žena koja ruši i stvara predrasude u Srbiji i regionu. Energije su se prepoznale i došlo je vreme da se informativni program radi na malo eksplicitniji način sa više životnosti, gde će se čuti glas naroda. Novo vikend jutro na Pinku će od 28. avgusta biti mesto gde će se govoriti o temema o kojima se na drugim mestima ćuti.. Novo vikend jutro bice servis građana Srbije, gde će obični ljudi moći da budu deo programa. Krasiće ga još i goruće političke teme u zemlji i regionu, ali i sve društvene afere biće meta naše obrade. Spremite se.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/Grand magazin

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:13

EMINU POGODILA PESMA! DA LI JE POSVEĆENA BIVŠEM? Pevačica pustila HIT da trešti do daske, a na mrežama sumnjaju da je za MUSTAFU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja