ZANIMAJU ME SAMO BOGATI MUŠKARCI, OD PRODAJE FOTKI ZARADILA SAM 150.000 €! Da li je ona najkontroverznija učesnica Zadruge 5?
Foto: Printscreen

NAPRAVIĆE HAOS

ZANIMAJU ME SAMO BOGATI MUŠKARCI, OD PRODAJE FOTKI ZARADILA SAM 150.000 €! Da li je ona najkontroverznija učesnica Zadruge 5?

Stars -

Prva učesnica "Zadruge 5" koja je danas došla da snimi video pred ulazak u rijaliti, otkrila je da voli i muškarce i žene, kao i da svoje fotografije na kojima je naga objavljuje na popularnom sajtu za odrasle.

Deniz Dejm odgovarala je na pitanja novinara i odmah otkrila svoju se*sualnu orijentaciju. Ona je najpre obelodanila da je sada svoje fotografije, na kojima je naga, ponudila fanovima po sniženoj ceni:

- Ja sam najveći brend u Sloveniji imam svoj nalog na sajtu za odrasle - izjavila je Deniz koja je otkrila koliko je zaradila od popularnog sajta na kom kači provokativne fotke:

- Ja sam kupila porše od 150.000 evra. A to radim već dve godine, bila sam prva - priznala je influenserka koja nema problem da otkrije šta voli:

- Volim devojke, muškarce, sve između toga. Ja sam b*seksualka, biće zanimljivo - izjavila je Deniz i otkrila novinarima da želi vezu s Majom Marinković, a da je s njenim ocem Takijem imala samo flert:

Maja Marinković
foto: Printscreen/Pink TV

- Taki i Maja, to je malo degutanto, ali Deniz i Maja, to je presaltko.

- Šta ne bi radila Maji, ma cela je slatka, mali bombončić, grudi... Malo je luda, volim lude žene - kaže Dejm i otkriva da je Janjuš baš i ne zanima, iako bi joj odgovarao po visini s obzirom na to da i ona ima dva metra:

- Mene ne zanimaju visoki muškarci, zanima me hariznma i da je bogat.

Kurir.rs/I.B/Alo

Bonus video:

00:07

SUBOTIĆEVA SE OVAKVOM TRETMANU NIJE NADALA: Konobar je hranio u LUKS restoranu, a kad je videla NOŽ nije joj bilo svejedno (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja