ŠA ZAVRŠIO NA POLIGRAFSKOM ISPITIVANJU: Reper odgovarao na pitanja o Tari, Ivani, finansijama i ZADRUZI 5, evo šta je sve SLAGAO!
Foto: Printscreen/Pink TV

ispitan

ŠA ZAVRŠIO NA POLIGRAFSKOM ISPITIVANJU: Reper odgovarao na pitanja o Tari, Ivani, finansijama i ZADRUZI 5, evo šta je sve SLAGAO!

Stars -

Rijaliti učesnik i reper Nenad Aleksić Ša podvrgao se poligrafskom ispitivanju pred kamerama i tom prilikom odgovorio na goruća pitanja. Po njegovim odgovorima zaključuje se da je na ispitivanju bio dok je bio u ljubavi sa Tarom Simov.

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen/Pink TV

- Da li se kajete što ste bili učesnik Zadruge 4?

- Da, rekao je Ša, a odgovor je bilo laž, pa je obrazložio: Postoje stvari, ne kajem se što sam upoznao Taru, kajem se jer meni tamo nije mesto. Prošlo je mnogo dobrih, ali i loših ljudi. Šta sam tamo upoznao, to su najlošiji ljudi, čast izuzecima.

- Da li je istina da ste zaradili manje od 20.000 eura u rijalitiju?

- Da, imao sam dosta kazni, svaka kazna je koštala previše, na kraju izlazim sa jako malo para, mislim da nisam to zaslužio, da sam zaslužio više jer sam nosio rijaliti na svojim leđima, a odgovor je bio istinit.

- Da li volite Ivanu?

- Ne, emocije su prestale i dok smo bili u braku. Pre dve godine još, postali smo kao prijatelji, i pričali smo o rastanku. Sve se desilo na ružan način, pred kamerama - govorio je Ša, a odgovor je prepoznat kao istina.

Vladimir Tomović, Ivana Aleksić
foto: Kurir Arhiva

- Da li ste Ivani isplatili 130.000 evra?

- Isplatio sam joj. Suma je velika, ja sam se za nju borio, krvavo radio. Svi znaju kako sam krvavo zaradio te pare. Posle brakorazvodne parnice to je ono što sleduje drugom delu - rekao je Ša, a odgovor je bio istina.

- Da li vam smeta Ivanino druženje sa Vladimirom Tomovićem?

- Ne smeta mi. Svako ima pravo da se druži sa kim hoće. On je simpatičan i kul momak, način njegove rijaliti igre me iritirao - odgovorio je reper, a odgovor je bio istinit.

- Da li se kajete jer ste Tarinu kaznu platili 50.000 evra?

- Ne, rekao je Ša i slagao, pa obrazložio: Bio sam zbunjen, sluđen, nisam bio svestan šta potpisujem ni sebe. Iz tog razloga se kajem, ne što je Tari ukinuta kazna - rekao je Aleksić.

- Da li volite Taru Simov?

Nenad Aleksić Ša, Tara Simov
foto: Nemanja Nikolić

- Volim je i više nego što možete da zamislite. Planiram porodicu sa njom, živimo zajedno, idemo ka tome - rekao je Ša, a odgovor je bio istinit.

- Da li vam je žao što sa roditeljma nemate bolji odnos nakon rijalitija?

- Da, rekao je Ša i slagao, pa je obrazložio: Zamerio sam ćaletu, nije trebalo da se oglašava u medijima. Ni dobro ni loše. Daleko od toga da sam ljut, mislim da ih je rijaliti poremetio. Ja sam svoj čovek, znam šta ću i kako ću najbolje - rekao je Aleksić.

- Da li sa Tarom morate da se preselite u stan na Novom Beogradu?

- Da, što se mene tiče, moja je želja, ali od toga ništa što se tiče stana na Fontani. Planiramo neku kuću, ako plovimo ovako - rekao je Ša, a odgovor je bio istinit.

- Da li je istina da finansirate Taru i plaćate joj stvari?

- Ne, ljudi gledaju sve na pogrešan način. Auto i to nema veze sa Tarom, ona kupi meni, ja njoj - rekao je Ša, a odgovor je bio istinit.

- Da li ćete ući u Zadrugu 5?

- Ne, ne i ne. Nikad. Ne znam šta treba da se desi na ovom svetu, makar bio go, bos, gladan, žedan, umirao. Nije mi prijalo i kad bih ušao mislim da bih skrenuo s glavom i ne bih ja bio ja - rekao je Ša, a odgovor je bio istinit.

Nenad Aleksić Ša
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

Kurir.rs/S.M./Blic

Bonus video:

00:05

TARA VEĆ NAŠLA NOVOG DEČKA?! Simova snimala zgodnog fudbalera bez majice, reper pao u zaborav

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track