SKANDAL! SADIK PEVAO O UBIJANJU SRBA PA PONOVO PROVOCIRA! Pevaču zabranjen ulazak u Srbiju, a sad mu SANDŽAK NA BOSNU MIRIŠE
Foto: Printskrin/Prva

Bruka

SKANDAL! SADIK PEVAO O UBIJANJU SRBA PA PONOVO PROVOCIRA! Pevaču zabranjen ulazak u Srbiju, a sad mu SANDŽAK NA BOSNU MIRIŠE

Stars -

Takmičar Zvezda Granda Sadik Hasanović, koji je dobio navodno doživotnu zabranu ulaska u Srbiju, nastavio je da provocira na društvenim mrežama.

Naime, posle saznanja da ne može da prođe granicu, bosanski pevač se oglasio na društvenoj mreži Instagram, gde je nastavio da provocira Srbiju. On je objavio deo jedne pesme:

"Bosno moja divna mila. Ima jedna pesma koja kaže: Sandžak moj, Sandžak moj na Bosnu mi miriše, sve je ovdje isto ko da sam kod kuće".

Sandžak, kome ime dolazi od turske reči sancak, bio je naziva za osmansku administrativnu jedinicu, a izvorno znači barjak, i naziv Sandžak nije zvanično priznat kao administrativna celina u Srbiji i Crnoj Gori, zvanično je i jedino jeste Raška oblast. Sandžak je Raška oblast, a u Bosni ga zovu Sandžak.

Sadik Hasanović
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, finalista Zvezda Granda po Bratuncu je pevao o ubijanju Srba, a kada su nastali sporni snimci naišao je na brojne osude. Takođe, on je zgrozio javnost kada je objavio fotografiju sa Naserom Orićem.

Sadik Hasanović
foto: Printscreen

kurir.rs

Bonus video:

00:52

ZORICA MARKOVIĆ U USIJANJU DANA O SADIKU HASANOVIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track