Najnovije vesti

NAJPOZNATIJE NOVOPAZARKE EMINA I ELMA PORUČILE SADIKU: Novi Pazar je SRBIJA! Dečko nije učio geografiju
Foto: Kurir, Printscreen

PATRIOTE

NAJPOZNATIJE NOVOPAZARKE EMINA I ELMA PORUČILE SADIKU: Novi Pazar je SRBIJA! Dečko nije učio geografiju

Stars
14:47h

Finalista "Zvezda Granda" Sadik Hasanović, koji je pevao o klanju Srba, vraćen je sa granice Srbije gde mu je zabranjen ulazak.

Sadik Hasanović, Zvezde Granda
foto: Antonio Ahel/ ATAImages

Ovu odluku pozdravila je cela Srbija, a njegov komentar da je hteo da ide u Novi Pazar koji nije deo Srbije, razbesneo je javnost.

- Sramota je što mi je zabranjen ulazak u Srbiju, ali imam ja moju Bosnu i moj Sandžak! Ništa mi više ne treba. Istina je da sam 2. avgusta pokušao da pređem granični prelaz sa Srbijom. Ali da bih došao u Novi Pazar, a ne u Srbiju! Ne zanima me što je Novi Pazar zvanično deo Srbije, ja Novi Pazar gledam kao moj Sandžak! Ako ni tu ne mogu, ja ću otići u crnogorski deo Sandžaka i tamo pevati - rekao je Hasanović.

Njegovu izjavu osudili su mnogi korisnici društvenih mreža, fanovi takmičenja u kojem je učestvovao, kao i brojne javne ličnosti.

Kontaktirali smo i najpoznatiju Novopazarku, Eminu Jahović, koja sa ponosom ističe da je njen rodni grad uvek bio deo Srbije. Iz njenog pi-ar tima.

- Emina uvek sa ponosom govori o svom rodnom gradu iz koga dolazi i sa zadovoljstvom uvek ističe da je državljanka Republike Srbije, jedine države u kojoj se Novi Pazar nalazi - rekli su nam iz Emininog PR tima.

Još jedna Novopazarka, Elma Sinanović prokomentarisala je Sadikovu izjavu

- Dečko očigledno nije učio geografiju. Ja živim u Novom Pazaru koji je sastavni deo Srbije i tu nema nikakve polemike - rekla je ona.

Sadik Hasanović
foto: Printscreen

Kurir.rs/ J. S. / A. P.

Bonus video:

ZORICA MARKOVIĆ U USIJANJU DANA O SADIKU HASANOVIĆ
00:52

ZORICA MARKOVIĆ U USIJANJU DANA O SADIKU HASANOVIĆ

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja