01:48

POVADILA SILIKONE, A NIKAD VRELIJA! Tina Jovanović GRMI kako izgleda! Komplimenti samo PRŠTE, a muž ODUŠEVLJEN

KURIR TELEVIZIJA

POVADILA SILIKONE, A NIKAD VRELIJA! Tina Ivanović GRMI kako izgleda! Komplimenti samo PRŠTE, a muž ODUŠEVLJEN

Stars -

Pevačica Tina Ivanović posle duže pauze ponovo je u žiži javnosti. Pesmom "Doping" popularna pevačica vratila se na velika vrata estrade, a kako njeni fanovi kažu, nikad bolje nije izgledala.

Tina Ivanović
foto: Kurir televizija

Zašto je dugo nije bilo i kako reaguje na komplimente Tina je ispričala u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji.

- Moj suprug i ja volimo da iskoristimo leto na pravi način. Bila sam malo u Crnoj Gori, malo u Grčkoj, malo sam radila, malo sam odmarala, a sad je na redu promovisanje nove pesme - kaže Tina.

Tina Ivanović
foto: Kurir televizija

- Ne volim da snimam pesme čisto onako da bih snimala. Uvek volim da sačekamd a se pojavi prava pesma i nešto za šta mislim onako da će dobro proći kod pubilke. Nisam mogla da izbacim pesmu pre leta. Bio mi je i hakovan jutjub kanal, pa sam i oko toga mučila muku malo - kaže Tina i navodi da je joj i te kako prijaju pozitivni komentari.

- Ja sebe ne smatram najlepšom i najzgodnijom, verujem da ima i mlađih i lepših, ali bože moj, ja se ne dam. Vodim računa o sebi i svom izgledu, moram prvenstveno da budem lepa sama sebi, pa ostalima. Nisam ja uvek tako zgodna, pojavi se i višak na stomačiću - kaže Tina kroz osmeh.

Tina Ivanović
foto: Kurir televizija

Pevačica se podvrgla i estetskoj hirurgiji i to vađenju silikona.

- Nisam sebe mogla da gledam na nekim slikama, izgledalo je kao da imam dva balona, pa sam odlučila da ih izvadim, a imala sam i zdravstvenih problema. U pitanju je bio dobroćudni karcinom, koga sam morala da izvadim - kaže popularna pevačica i dodaje da je muž potpuno podržao u toj odluci.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE GLEDATI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

01:21

Marko Janjušević Janjuš

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja