BILJANA SPREMILA NOVU KOLEKCIJU! Tipsarevićeva je održala modnu reviju u Crnoj Gori koja je i inspirisala za nove modele!
Foto: Privatna Arhiva Kurir

vredna

BILJANA SPREMILA NOVU KOLEKCIJU! Tipsarevićeva je održala modnu reviju u Crnoj Gori koja je i inspirisala za nove modele!

Stars -

Revija Biljane Tipsarević u Crnoj Gori zadivila je zvanice te večeri jer je kreatorka u svojoj novoj kolekciji pod nazivom "Kroj luksuza" predstavila odeću rezervisanu za dame koje moć nose na sebi i u sebi! Nakon ovog uspeha, Biljana kaže da je prezadovoljna i da sa svojim timom saradnika nastavlja dalje s poslom.

Biljana Tipsarević
foto: Privatna Arhiva Kurir

- Kolekcija pod nazivom "Kroj luksuza" inspirisana je mirisom Jadranskog mora, propraćenim nesvakidašnjim luksuzom koji vaš svaki korak čini posebnim. Okružena prirodnim savršenstvom Crnogorskog primorja, čijem savršenstvu doprinosi lepota tvorevine ljudskog uma i luke Portonovi, pravi je izvor kreativnosti i inspiracije. Onda kad se najmanje nadate, kad sva čula uživaju u lepoti pogleda, dodira i mirisa, upravo tada se bude nove ideje. Sa željom da osećaj neprocenjivog užitka i zadovoljstva pretočim u lepotu koju ću podeliti sa drugima, napravila sam ovu kolekciju i posvećujem je svim damama koje znaju da cene spoj luksuza - kaže dizajnerka i objašnjava kakvi komadi čine njenu novu kolekciju:

Biljana Tipsarević
foto: Privatna Arhiva Kurir

- Kad inspiracija proizilazi iz ambijenta i ugodne atmosfere, velike su mogućnosti i zadovoljstvo je stvarati. Svaki pogled upućuje na novo promišljanje o obliku, teksturi i boji. Zaista pravi užitak za sve nas estete, kao i one koji cene moćni trenutak bogatog pogleda na nesvakidašnje okruženje. Kolekciju čine odevni komadi čiji su elementi u potpunosti u skladu sa ambijentom, jarke boje prirode, od kojih dominiraju plava, narandžasta, žuta.

Biljana Tipsarević
foto: Privatna Arhiva Kurir

.kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

03:39

DVA POSLA U JEDNOM PROJEKTU: Biljana Tipsarević biće modni dizajner u seriji Dinastija, a imaće i jednu zapaženu ulogu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track