00:30

MILJAMA SAM DALEKO OD PROŠLSTI, DISTANCIRALA SAM SE OD NJEGA! Ena pobesnela zbog pitanja o Marku i Luni, a onda im OVO poručila!

iznervirana

MILJAMA SAM DALEKO OD PROŠLOSTI, DISTANCIRALA SAM SE OD NJEGA! Ena pobesnela zbog pitanja o Marku i Luni, a onda im OVO poručila!

Stars -

Ena Popov i Marko Miljković 2006. godine bili su učesnici prve sezone "Velikog brata", gde su i započeli svoju romansu, koja se okončala raskidom.

Iako je prošlo mnogo godina otkako nisu zajedno, Ena i dalje dobija pitanja vezana za Miljkovića.

Marko Miljković, Ena Popov
foto: Nemanja Nikolić, Dragana Udovičić

Naime, ona je svojim pratiocima na Instagramu dobila pitanje koje se ticalo Marko Miljkovića i njegove supruge Lune Đogani, a Ena nije krila koliko ju je to pitanje iznerviralo.

Ena Popov
foto: Printscreen

"Mišljenje o Marku Miljkoviću i Luni Đogani", postavio je jedan od fanova.

"Zašto se meni postavljaju ovakva pitanja? Zbog čega bilo ko mene povezuje sa tom temom, pošto sam ja miljama daleko distancirana od prošlosti. Ja njima kao individuama i kao paru, želim svu sreću na ovom svetu, da im porodica samo raste i da su svi živi i zdravi. Da uživaju u svom životu i da budu srećni", rekla je ona vidno iznervirana.

Ena Popov
foto: Printscreen

Podsetimo, Ena je u braku sa Nenadom od 2012. godine, a dobii su dve ćerkice, kojima su dali imena Rija i Mila.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:06

LUNA POZIRALA BEZ BRUSA I GOLOG STOMAKA! Đoganijeva nakon porođaja USPELA da povrati devojačku liniju, mreže se USIJALE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track