RODIĆU SEBI SINA VASILIJA: Tijana Ajfon iznela INTIMU na tacni, evo koliko puta je radila GRUDI i da li ulazi u ZADRUGU! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

OTVORILA DUŠU

RODIĆU SEBI SINA VASILIJA: Tijana Ajfon iznela INTIMU na tacni, evo koliko puta je radila GRUDI i da li ulazi u ZADRUGU! (FOTO)

Stars -

Tijana Maksimović (Tijana Ajfon) odgovarala je na pitanja pratilaca i mnoge nasmejala svojim odgovorima.

Starleta je prvo otkrila da je iscrpljena jer konstantno radi, ali da ide na odmor, a potom odgovorila na komentare ljudi koji smatraju da izgleda premršavo.

Tijana Ajfon, Vesna Stanovjević, Sara Plavšić
foto: Kurir

"Kad žulja, bolje se pamti", napisala je u svom stilu Tijana. Mnoge je zanimalo i da li se starleta vraća u rijaliti.

"Ja sam završila svoje učešće u rijalitiju. Smatram da mi je život ispunjen, i previše mi je da se blamiram. Ali, opet, za neku ludilo ponudu bih ušla i uložila u posao. Ali, naglašavam, ludilo novac", poručila je Tijana preko Instagrama.

Tijana se pohvalila i grudima, koje je radila čak tri puta, kako kaže kod istog doktora i ponovila bi uvek ovu operaciju. Ajfonka je takođe naglasila da će roditi dete sebi i to sina kom će dati ime Vasilije, ali da je rešila prvo da se pozabavi karijerom.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:43

NINOVU ĆERKU PECNULI DA NIJE VIŠE PEVAČICA! Sandra Rešić ponovo ulazi u rijaliti i svima je odbrusila: Mogu da budem SVE! KURIR TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track