PRE SKORO 10 GODINA PRIČALO SE DA SU IMALI AFERU: Severina tik posle RAZVODA u društvu FATALNOG producenta, fotkom zapalili mreže!
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

podgrejali priče

PRE SKORO 10 GODINA PRIČALO SE DA SU IMALI AFERU: Severina tik posle RAZVODA u društvu FATALNOG producenta, fotkom zapalili mreže!

Stars -

Pevačica Severina nedavno je potvrdila navode da se zvanično razvela od Igora Kojića, a danas je na njenom Instagram nalogu osvanula fotografija sa njenim saradnikom Filipom Miletićem.

Severina Kojić
foto: Printscreen

Fotografija sa Filipom podgrejala je stare priče da među njima ima više od poslovnog odnosa.

Naime, 2012. godine Filip je radio pesme za Severinin album, i još tada se po medijima šuškalo da su kompozitor i Seve prešli granice poslovno-prijateljskog odnosa, iako je kompozitor tad bio u zvaničnoj vezi sa pevačicom Anom Bebić, sa kojom je Severina te godine snimila i pesmu "Italiana".

Ana Bebić, Filip Miletić, Prevara, Oprostila
foto: KURIR

Gledajući njihovu novu "vrelu" fotku sa plaže, mnogi su pomislili da opet ima varnica među njima, ali Severina je sve objasnila opisom koji je objavila uz fotografiju:

Severina Kojić
foto: ATA images

"Moj producent je bolji od tvog, hitovi ne lažu" - stoji na Instagramu.

Filip Miletić, Kristina Kija Kockar
foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, pored toga što lako zavodi Hrvatice, mediji su pisali da je Filip Miletić smuvao i Kristinu Kiju Kockar, dok joj je radio pesme i vodio karijeru. Da li Severina i Miletić spremaju više od muzike, ostaje da vidimo.

Severina, Severina Kojić
foto: ATA Images

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:36

Severina pevala na Dončićevoj žurki (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja