KURIR TELEVIZIJA

KIJA KOCKAR NIKAD ISKRENIJE O TURNEJI: Mislila sam da će mi VIKATI DA SIĐEM sa BINE, nije u redu da mene KRHKU DIRAJU!

Stars -

Popularna pevačica Kristina Kija Kockar nedavno je sa pevačem Acom Lukasom nastupala pred publikom u Kragujevcu, a ekipa naše televizije iskoristila je priliku da popriča sa njom.

Kija nije krila zadovoljstvo što se ponovo nalazi pred publikom, a kako kaže imala je tremu da ne bude izviždana, pa joj je ogroman aplauz kojim ju je publika dočekala i te kako prijao.

Kristina Kija Kockar
foto: Kurir televizija

- Bilo je super, svaki koncert je bio predobro posećen - rekla je Kija za svoju letnju turneju na koju se upustila sa Acom Lukasom.

Pred početak turneje imala je tremu, međutim, to nije trajalo dugo.

- Velika je čast ići na turneju sa jednom zvezdom kao što je Lukas i pevati na ovakvoj bini i imati ovo ozvučenje, koje izgleda svetski i da imam takvu publiku koja me je prihvatila i koja je svaki put vrištala za mnom - kaže Kija koja navodi da nije očekivala tako dobru reakciju publike.

- Nisam očekivala, ja sam mislila da će svi govoriti "ua, ua, siđi sa bine!" - kaže Kockareva kroz osmeh i dodaje:

Kristina Kija Kockar
foto: Kurir televizija

- Svakakve teorije imaš u glavi, ali više sam bila uplašena što nije moj koncert, već dolazim kod nekga ko je legenda, a ja sam nova. I onda sam se uplašila zbog toga, ali zaista me je publika prelepo prihvatila - kaže Kija.

- Žao mi je što neki mediji nisu ispratili ove naše divne nastupe i ovacije, nije samo negativna vest čitana, već je i pozitivna vest čitana i nije u redu da mene ovako krhu i malu da me diraju, ali nema veze, oprostila sam im - kaže Kija.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE GLEDATI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

03:16

KIJA O BIVŠEM DEČKU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track