MAJA KUPI MOJE OSTATKE! Mina Vrbaški ide sa njom na SUD, otkrila razlog, pa iznela šta je sve Marinkovićeva slala JANJUŠU!
Foto: Nemanja Nikolić

BEZ DLAKE NA JEZIKU

MAJA KUPI MOJE OSTATKE! Mina Vrbaški ide sa njom na SUD, otkrila razlog, pa iznela šta je sve Marinkovićeva slala JANJUŠU!

Stars -

Mina Vrbaški poznata je po tome da nema dlake na jeziku i da je uvek spremna da iznese svoje mišljenje. Nedavno je odjenkula vest kao bomba da su Maja Marinković i Filip Car u vezi.

Iako oni do sada nisu potvrdili ovu informaciju, nekoliko zadrugara ih je razotkrilo i javno reklo da se ne razdvajaju i da su uplovili u romansu.

Mina Vrbaški
foto: Printscreen/Instagram

Maja je bila sa Mensurom u vezi, a sada je povezuju sa Filipom. Šta misliš o tome?

- Devojke znaju da kupe moje otpatke. Ne želim da ih vređam, ali ako su mogli da pričaju o meni kako su pričali, ja smatram da su to moji otpatci. Ona je završila sa svakim od njih, ali to njen život i njena stvar, ja se u tom ne mešam.

Koji je povod za tužbu?

- Napala me je bez povoda. Zabranila mi je da komuniciram sa Janjušem i skočila na mene. Tužila sam je zbog fizičkog kontakta. Mislim da sve što je radila je bilo bespotrebno, to je bila njena nemoć, a na kraju vidimo kako je završila i šta sve radi.

Filip Car, Maja Marinković
foto: Nemanja Nikolić, Nikola Anđić

Zatim je Mina otkrila da je Maja kontaktirala Janjuša nakon napuštanja Bele kuće iako je rekla da ne želi ni da čuje za njega nakon skandala sa njenim ocem.

- On uopšte ne bocka Maju. Koliko znam ona ga je zvala i pisala mu poruke nakon "Zadruge". Ja znam koliko je on iskren prema meni. Ja sam u Zadruzi znala mnoge stvari koje ljudi ni dan danas ne znaju. Njih dvoje su hvala Bogu završili priču - rekla je Mina, a zatim otkrila kakve poruke je Maja slala Janjušu:

Marko Janjušević Janjuš
foto: Nikola Anđić

- Da je trudna, da je ovo i ono, te gluposti i te priče. Ja sam lično videla te poruke. Janjuš je ispao šmeker što nije hteo te poruke da objavi - rekla je Mina, pa otkrila šta zna o 30.000 dinara za koje je Janjuš tvrdio da je uplatio Maji.

- Pričali smo u restoranu o tome, videli smo, bili smo svedoci da je uplatio novac - dodaje Mina.

Mina Vrbaški
foto: Nikola Anđić

Kurir.rs/K.Đ/Srbijadanas

Bonus video:

00:05

OVO JE NAJJAČA EKIPA I NE MOŽE NAM NIKO NIŠTA! Mina u društvu Majinog bivšeg dečka, objavila snimak i poslala OVU PORUKU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track