ĆERKU SAM UPISAO U DRŽAVNU ŠKOLU DA SE OČELIČI! Đorđe David prati Stašu u prvi razred, a Mariji prvačić učiće na ENGLESKOM
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen, Shutterstock

ponosni roditelji

ĆERKU SAM UPISAO U DRŽAVNU ŠKOLU DA SE OČELIČI! Đorđe David prati Stašu u prvi razred, a Mariji prvačić učiće na ENGLESKOM

Stars -

Ćerka muzičara Đorđa Davida Staša kreće u prvi razred i veoma je ponosan na nju, ali kako je otkrio kao i svi roditelji ima strahove.

Kako kaže, njenu i njegovoj izabranici Ani predstoji uzbudljiv ali i težak period, jer njihova naslednica danas kreće u školu. Iako je to mogao da priušti, nije želeo da Stašu upiše u privatnu školu.

- Insistirao sam da krene u državnu školu, jer smatram da imamo jako dobar kadar, a ona kao devojčica treba da se susretene sa realnošću. Tu ima dece i oko koje roditelji vode računa i ne vode. To će je očeličiti, a kad postane nekih stvari svesna, šta i kako dalje sa školovanjem, ćemo videti. Neko sam ko voli Srbiju i veruje u budućnost ove zemlje i daću sve od sebe da ostane u Srbiji i školuje se ovde. Trudiću se da joj usadim da voli ovu zemlju - kaže Đorđe i dodaje da je pomalo uplašen zbog svega što očekuje njegovu mezimicu ali i njega:

- Biti roditelj je ogromna odgovornost, jer moraš klincima na nežan i pristupačan način da objasniš stvari. Konkretno sa mojom Stašom igram na priču: “nama se to ne dopada, ti uradi šta hoćeš”. Tada radimo suprotno od onoga što ona želi i na kraju uvek se rukovodi kako Ana i ja. To je stvar koju negde uspevamo da kontrolišemo, ono što se zove odrastanje je proces koji je bolan za nas roditelje. Mi smo svesni šta sledi, a deca ne.

Đorđe David
foto: ATA images

Sin Marije Karan u Srbiji upisao internacionalnu školu

Glumica Marija Karan nakon razvoda vratila se u Srbiju, a da u domovini želi i da ostane govori činjenica da je njen naslednik Marko Leo krenuo u prvi razred u školi u Beogradu.

- Marijin sin govori srpski ali kako mu je otac Amerikanac, engleski mu je prvi jezik. U dogovoru sa Džoelom, glumica je sina upisala u internacionalnu privatnu školu gde će pohađati nastavu na engleskom jeziku i učiti po posebnom programu, kaže izvor blizak Mariji.

Marija Karan
foto: Printskrin/Instagram

kurir.rs/blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja