JALE, BUBE I BUBAŠVABE MI NE MOGU NIŠTA! Reperi Bakiju B3 UKRALI pesmu, a on sad progovorio o novom ESTRANOM RATU, ovo je istina
Foto: Dragana Udovičić

stavio tačku

JALE, BUBE I BUBAŠVABE MI NE MOGU NIŠTA! Reperi Bakiju B3 UKRALI pesmu, a on sad progovorio o novom ESTRANOM RATU, ovo je istina

Stars -

Baki B3 zaratio je sa bosanskim reperom Džalom Bratom zbog navodne krađe delova pesme.

- Jale, Bube i bubašvabe mi ne mogu ništa, ne slušam današnju muziku! - rekao je Baki, a onda otkrio detalje sukoba.

Jala Brat, Džala Brat
foto: Printscreen/Instagram

- Pre svega ne radi se o pesmi "Olovna ruka", već o mom drugom hitu "Mrak", koji sam ja iskreno otpevao devedesetih. Drugo, kakav rat?! Ja te ljude ne poznajem, nikada ih nisam video, u kakvom ratu ja mogu da budem sa njima? Treće oni nisu ukrali ništa. Kontaktirao sam ja aranžera mog kada sam čuo ove priče i on mi je rekao da tu nema nikakve krađe. Ta njihova pesma ima možda neku sličnu notu, ali velika je razlika između moje i njihove pesme, veze jedna sa drugom nemaju. Da je pesma ukradena ne bih ja čekao da mi neko to kaže, odreagovao bih odmah.

- Ja nisam internet zvezda, svoj posao radim iz ljubavi, a šta oni rade ne znam, ne slušam njihovu muziku, ne slušam uopšte ovo novo što se zove muzika. Da je moja baba živa, a voleo bih da jeste ona me je odgojila i mnogo je volim, odveo bih je u studio da snimimo pesmu. Ona bi postala pravi internet hit, a verujte mi, ako može ona mogu svi- rekao je Baki i dodao:

- I da bude jasno, nit želim da se provlačim po medijima, nit želim da se kačim za nečiju popularnost, ja sam bio zvezda devedesetih kada je muzika nešto vredela, kada je nisu snimali roboti, nema potrebe ni sad da se kačim za druge. Nisam se kačio ni za Lunu i Gagija kada su bili u "Zadruzi", a ne za neke Džale i Bube.

Baki B3
foto: Pritnscreen Happy tv

Kurir.rs/I.B/Republika

Bonus video:

00:20

CECIN UNUK PONOVO ODUŠEVIO NJENE FANOVE! Mali Željko u štali sa KONJIMA, jede jabuku, a pevačica sve zabeležila kamerom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track