NEMA KOJI MUŠKARAC NIJE BIO LUD ZA NJOM Harala je 90-ih, venčala se u emisiji s kolegom, napustila SRBIJU i danas prodaje AUTA
Foto: kurir

NEKAD I SAD

NEMA KOJI MUŠKARAC NIJE BIO LUD ZA NJOM Harala je 90-ih, venčala se u emisiji s kolegom, napustila SRBIJU i danas prodaje AUTA

Stars -

Brankica Čebalović (Ella B) bila je veoma popularna devedesetih, a nema kom muškarcu se nije dopadala.

Pevačica je 16 u srećnom braku sa Ljubom, žive u Nemačkoj i roditelji su četvoro dece - Kristijana (11), Aleksandre (9) i blizanaca Tamare i Danijela (7).

Oboje su pre više od dve decenije u Srbiji započeli muzičke karijere i za kratko vreme postali popularni. Ljuba je bio član grupe "Bit strit", a Brankica je nastupala pod umetničkim imenom Ella B.

Na vrhuncu popularnosti nestali su sa scene i venčali se u emisiji "48 sati svadba", dok ih estrada više ne zanima.

Ella B, Ela Bi, Brankica Cebalovic
foto: Printscreen/Youtube

"Taj period ostao mi je u veoma lepom sećanju. Uživali sam u našoj muzici, putovanjima širom naše lepe zemlje i sveta. Sklapali smo mnoga prijateljstva", rekla je 2019. godine Ella B za Kurir i otkrila čime se bavi:

ella b
foto: Privatna Arhiva

"Naši poslovi nemaju veze s muzikom. Ja radim u jednoj automobilskoj kući. Ostvarila sam se kao majka i to mi je nešto najlepše na svetu. Imam moja četiri blaga i želim da ih izvedem na pravi put."

Na pitanje da li njena deca znaju da je bila popularna, Brankica je rekla:

"Mi im o tome nismo pričali, ali u školi su im neki drugari rekli da su čuli od svojih roditelja da smo bili popularni pevači. Kada su se zainteresovali za to, malo smo im neke stvari pokazali. Njima je teško da to povežu s nama."

Ljuba Bit Stri, Ella B
foto: Privatna Arhiva

Bonus video:

01:21

KAJU KLEVEĆU I VREĐAJU ZBOG DEČKA HRVATA! Pevačica prijavila MANIJAKA! Policija odmah REAGOVALA (KURIR TELEVIZIJA)

Kurir.rs//Ivan Ercegovčević

Bonus video:

01:14

NAŽALOST ULAZIM U ZADRUGU, STAVLJAM KOSU I RADIM PAR KOREKCIJA! Miljana potvrdila ulazak, pa pokazala da se nalazi na GROBLJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja