ODUSTALA OD SPORTSKE KARIJERE, PROMENILA LIČNI OPIS 1 OPERACIJOM: Ovako je Bogdana izgledala pre nego što je postala Cecina snajka
Foto: Damir Dervišagić

sad uživa u majčinstvu

ODUSTALA OD SPORTSKE KARIJERE, PROMENILA LIČNI OPIS 1 OPERACIJOM: Ovako je Bogdana izgledala pre nego što je postala Cecina snajka

Stars -

Bogdana Rodić u žižu javnosti dospela je 2018. godine kada su mediji preneli da se zabavlja Veljkom Ražnatovićem.

Izgled Bogdane Ražnatović komentariše se gde god se ona pojavi. Kako su Bogdana i Veljko doneli odluku da ih u javnosti što ređe viđamo, a gospođa Ražnatović svoje društvene mreže vrlo retko koristi, posle udaje i porođaja o Bogdani se ipak malo toga zna.

Iako u centru pažnje, o Bogdani se zapravo malo šta zna, posvetila se sinu Željku i velika je podrška suprugu. Međutim, gospođa Ražnatović nesuđena je košarkašica.

Bila je deo juniorske reprezentacije Srbije koja je u Vukovaru 2013. godine osvojila bronzanu medalju na prvenstvu Evrope. Sa ekipom Radivoje Korać dve godine kasnije osvojila titulu prvaka Srbije u košarci, a zatim je sa Koraćem bila i viceprvak Ženske regionalne lige i finalista Kupa Milan Ciga Vasojević. Ni dve veoma ozbiljne povrede kolena nisu je sprečile da niže uspehe dalje, pre tri godine donela je odluku da se ipak povuče.

Iako važi za lepoticu, Bogdana se jednom prilikom podvrgla sitnom estetskom zahvatu - uvećanju usana. Na 18. rođendanu ne biste je prepoznali.

foto: Vladimir Šporčić, Privatna Arhiva

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track