NIKADA SE NIJE ZAHVALIO MINIMAKSU I NJEGOVOM SINU ŠTO SU OD NJEGA NAPRAVILI ŠA Gledateljka prozvala repera, nastao muk u studiju!
Foto: Nemanja Nikolić

HAOS

NIKADA SE NIJE ZAHVALIO MINIMAKSU I NJEGOVOM SINU ŠTO SU OD NJEGA NAPRAVILI ŠA Gledateljka prozvala repera, nastao muk u studiju!

Stars -

Ivana iz Čačka uključila se, ne bi li komentarisala goste u studiju, a onda se obratila i reperu Ša.

- Moji su idoli bili Nadica i Marko, ali sam znala da će Nadica da pobedi. Ima predivnu ćerku, ja sam bila i njen fan. Moje društvo je uz Marka, jer je oličenje poštene, iskrene i dobre osobe, mislim da je to najbitnije kod čoveka. Svi traže neku iskrenost, a onda se naljute. Tebe znam preko sestre, koja se nekada družila sa tobom, obožavam te! - govorila je gledateljka.

Narod pita, Marko Đedović
foto: Printscreen/Pink TV

- Odmah zatim usledilo je novo telefonsko uključenje sa Voždovca:

- Pozdravljam sve vas. Ja sam modni kreator, umetnici rade noću, pa vas slušam. Marko je jedan inteligentan i pametan, svaka mu je na mestu. Takva jedna ličnost je potrebna u Zadruzi. Prvo bih prokomentarisala one lutkice, Milica, Rialda, ali kad krenu da pričaju, ja prebacim kanal, ne mogu da ih slušam. Najiritantnija mi je bila Rialda, ali i Milica. Ni tačke, ni zareza, ne dopada mi se. Da kažem i za gospodina Ša, on mi se takođe ne dopada. Meni ne ide u glavu, Nenad nikad nije zahvalio javno Minimaksu i njegovom sinu, koji je od njega napravio Ša - komentarisala je gledateljka.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:20

TARA OBJAVILA SVE PRLJAVŠTINE IZ VEZE SA ŠA! Ša RAZVALJUJE , tvrdi da ima NOŽ, a onda STRAŠNE slike izgrebanog repera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track