03:50

URAGANKE NAPRAVILE POMETNJU NA UŠĆU! Sanja progovorila o Damijano Davidu i da li je u kontaktu sa NJIM nakon EVROVIZIJE! KURIR TV

oduvale na music week festivalu

URAGANKE NAPRAVILE POMETNJU NA UŠĆU! Sanja progovorila o Damijano Davidu i da li je u kontaktu sa NJIM nakon EVROVIZIJE! KURIR TV

Stars -

Uraganke Ivana, Sanja i Ksenija su nastupale na "Music Week" festivalu, na beogradskom Ušću. Devojke su tom prilikom govorile na mnoge aktuelne teme.

Uraganke, Music Week
foto: Printscreen/Kurir

S obzirom da je Sanja Vučić pisala pesmu ''Hajde'' koja je postala veliki letnji hit, a koju je otpevala Tea Tairović, otkrile su da li im je žao što je one nisu otpevale.

- Nismo imali takvu ponudu, ali drago mi je da sam baš ja napisala hit ove godine - kaže Sanja.

Osvrnule su se i na Evrovoziju, i na predstavnika naše zemlje koji bi trebao po njihovom mišljenju sledeće godine da nas predstavlja.

- Volela bih da vidim moju drugaricu Anđelinu ili Saru Jo recimo, i Editu... Nek idu kao duet - priča Ksenija.

Sanju smo pitali da li joj se javlja pobednik Evrovizije, budući da su imali simpatije jedno prema drugom na samom takmičenju.

Na javlja se - kaže Sanja kratko.

- Ksenija je ovom prilikom prokomenatarisala i to što je više nego popularna na društvenoj mreži Tviter. Kako kažu, ne propušta priliku da srbuje i otkrila šta joj je tata Nenad Knežević Knez rekao pred nastup:

- Braća moja. Knez nije mogao da dođe večeras, ali šalje nam punu podršku i kaže da ćemo da iskidamo - rekla je Ksenija.

Uraganke, Music Week
foto: Printscreen/Kurir

Kurir.rs/M.M./A.P.

Bonus video:

00:03

SVE JOJ BOJE DOBRO STOJE! BRESKVICA PROMENILA IMIDŽ: Pevačica se pohvalila novom frizurom, mnogi je ovakvu ne bi PREPOZNALI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track