PRETIO MI JE MUŽ JEDNE PEVAČICE! Jovana Jeremić šokirala sve usred emisije: Ona je umislila da je ZVEZDA!
Foto: Printscreen/Grand magazin

OTVORILA DUŠU

PRETIO MI JE MUŽ JEDNE PEVAČICE! Jovana Jeremić šokirala sve usred emisije: Ona je umislila da je ZVEZDA!

Stars -

Voditeljka Jovana Jeremić otkrila je do sada nepoznate detalje iz svog života.

Jovana je izjavila da je "dobijala pretnje od supruga domaće pevačice". Na pitanje da li joj se desilo da joj je neko zamerio zbog odgovora na neko postavljeno pitanje u karijeri, Jovana je iznenadila sve:

"Uh, ja sam dobijala i pretnje. Reći ću ti, pretio mi je muž jedne pevačice koja je umislila da je zvezda", rekla je Jovana Jeremić u emisiji "Premijera".

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Jovana Jeremić nedavno je prešla na Jutanji program Pink televizije, a otkrila je da je dobila neodoljivu ponudu.

- Jedini uslov sa Željkove strane bio je da budem ono što jesam, da se nikada ne promeni ona Jovana Jeremić koju publika voli. Ona prirodna, spontana, neposredna, drska, britka, oštroumna Jovana Jeremić. To je bio glavni uslov. Vrlo je važno što mi je dozvolio da budem samo ja, što mi nije skresao krila, nego mi ih je dao. Da budem u punom svetlu, ona prava Jovana koju narod voli - govorila je Jovana.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:11

VODITELJKA STAJE NA LUDI KAMEN: Anđela Đurašković napravila veliko slavlje pred venčanje, a njemu će reći sudbonosno DA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track