01:00

NIJE U REDU DA SE JA TOLIKO KOMENTARIŠEM, A NE MLADENCI: Lea Stanković stavila tačku na polemiku o HALJINI koju je nosila kao kuma

NIJE U REDU DA SE JA TOLIKO KOMENTARIŠEM, A NE MLADENCI: Lea Stanković stavila tačku na polemiku o HALJINI koju je nosila kao kuma

Stars -

Lea Stanković je srpska jutjuberka, vlogerka i influenserka koja važi za jednu od najvećih tinejdž zvezda u Srbiji. Sve je počelo kao hobi, a pretvorilo se u neslućenu popularnost. Kako doživljava šoubiznis i šta misli o uticaju društvenih mreža na mladje generacije ispričala je u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji.

- Kada se baviš ovim poslom nikako ne sme da ti cilj bude novac. Ja sam znala da želim da se bavim javnim poslom, ali ne tačno sad. Kada sam videla da se ljudima to dopada, nastavila sam da se trudim. Ništa to nije bilo preko noći - kaže Lea.

Lea Stanković
foto: Kurir televizija

- Neki ljudi mogu da zarađuju dosta. Uvek treba imati cilj, mnogo je bolje kad se penješ, nego kad si samo na vrhu - kaže Lea, koja se osvrnula i na to kakav je njen uticaj na mlade:

- Da li je neko dobar uzor ili ne zavisi od mnogo faktora. Zavisi šta je prikladno, ja mogu samo da kažem da roditelji treba da budu upućeni u to šta im deca rade - kaže mlada influenserka i dodaje da misli da je njen sadržaj koji plasira potpuno u redu.

Lea Stanković
foto: Kurir televizija

Lea se nedavno našla i u žiži interesovanja javnosti, kada se kao kuma na venčanju popularne influenserke španskog porekla, Dženi Martin i glumca Uroša Jovčića pojavila u nesvakidašnjoj odevnoj kombinaciji.

- Mislim da nije u redu da se ja toliko komentarišem, a ne mladenci. Ja sam imala i prelepe komentare na svom postu. Ja sam izabrala da se bavim javnim poslom, da nisu komentarisali tu haljinu, komentarisali bi nešto drugo - kaže Lea. Normalno je da komentarišu, a da ti komentari nisu u redu - nisu, ali sam ja previše bila srećna na tom venčanju - kaže Lea, koja je najavila da ima velike planove za budućnost.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE GLEDATI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

01:45

DAVOR GOBAC IZ PSIHOMODO POPA ZA KURIR TV: Glazba se pretvorila u SVAŠTA, slušajte ROK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track