05:22

DRHTIM CELA, IMAM TREMU! Ceca o žiriju u ZG i odnosu sa kolegama: Biće SUKOBA MIŠLJENJA! A evo da li ju je Anastasija podržala!

iskrena

DRHTIM CELA, IMAM TREMU! Ceca o žiriju u ZG i odnosu sa kolegama: Biće SUKOBA MIŠLJENJA! A evo da li ju je Anastasija podržala!

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović stigla je na snimanje muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a kada su je novinari upitali kako se oseća pred sam početak snimanja "Zvezda Granda" ona kroz šalu rekla: "Drhtim cela, imam tremu", a onda je otkrila kako će se ophoditi prema takmiučarima.

1 / 12 Foto: Damir Dervišagić

"Puna sam razmevanja, jer razumem šta je trema, prosto se neko odseče. Vremenom se oni i opuste. Ja sam sa Grandom dugogodišnji prijatelj, nisam se dvoumila. Sada sam tu i idemo u nove pobede. Mislim da je ovo lep i kreativan posao, mislim da ću uživati. Saša me je zvao, ali to nije bio prvi put. Nije bilo iznenađenja kada su me ostali članovi žirija videli. Biće sukoba mišljenja. To sam imala kroz iskustvo u pinkovim zvezdama, to nije svađa, to je takmičenje. Mislim da ću se lako uklopiti, ja sam neko ko jako brzo uči", rekla je Ceca na početku razgovora.

Jelena Karleuša je napustila Zezde Granda, da li si imala tremu što si baš došla na njeno mesto?

"Ja mlada, neiskusna", rekla je kratko Ceca.

U kakvim ste odnosima sa Anom Bekutom", glasilo je pitanje.

- Odličnim, što?, odgovorila je kratko Ceca i otkrila da li ju je Anastasija podržala:

"Anastasija me je podržala. Ja nisam neko ko se vodi sujetom i mene to ne zanima. Na kraju dana dela govore o čoveku", zaključila je Ceca.

Ceca Ražnatović
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/M.M./A.D.

Bonus video:

01:02

SPREMNA ZA STRAŠNI ŽIRI! CECA STIGLA NA SNIMANJE ZG! Utegla se, sva u cirkonima, dekolte u prvom planu! IMA DA GORI KOŠUTNJAK!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track