NAJGLEDANIJI KULINARSKI ŠOU POČINJE! Seka i Raša: Vežbali smo i promenili način ishrane da bismo bili spremni za "MAJKE I SNAJKE"
Foto: Kurir

SPEKTAKL U NAJAVI

NAJGLEDANIJI KULINARSKI ŠOU POČINJE! Seka i Raša: Vežbali smo i promenili način ishrane da bismo bili spremni za "MAJKE I SNAJKE"

Stars -

Za Seku Aleksić i Rašu Vlačića odmor je odavno završen. Čuveni dvojac uveliko snima drugu sezonu najpopularnijeg kulinarskog šou-programa "Majke i snajke". Pevačica i kuvar su se obradovali susretu sa novim takmičarima, ali i novini koja je uvedena - tajnom članu žirija. Ekipa Kurira posetila je snimanje omiljenog kulinarskog takmičenja na našim prostorima, gde smo porazgovarali s domaćinima.

Seka Aleksic
foto: Kurir televizija

Po čemu pamtite prvu sezonu?

- Bila je izuzetno posebna, pamtićemo je po sjajnim ljudima koje smo upoznali, njihovom načinu kuvanja, pozitivnoj energiji, želji za uspehom i pobedom, životnim pričama...

Da li se nešto promenilo u drugoj sezoni?

- Drugačija je, jer smo i mi uigraniji, znamo da možemo da očekujemo da jelo bude i prepečeno i nepečeno, da su takmičari pod tremom pa se dame u kuhinji ne snađu, ali naš zadatak je da ih opustimo i da im priskočimo u pomoć ako treba. Nova sezona "Majki i snajki" donela je i neke izmene i novine. Uveli smo tajnog člana žirija, koji tokom cele nedelje komentariše spremanje hrane i majke i snajke, ocenjuje jelo, i možda baš njegova ocena može da promeni krajnje stanje na tabeli i da odluči ko je te nedelje bio najbolji.

Koliko ste kilograma nabacili isprobavajući specijalitete koje su takmičari pripremili?

- Činjenica je da smo kroz ovo takmičenje oboje dobili po koji kilogram, jer je jedan od naših zadataka i degustacija hrane, a ukusnoj hrani se ne može odoleti. Ali bili smo disciplinovani i nakon završetka prve sezone vredno vežbali i korigovali način ishrane kako bismo adekvatno bili pripremljeni za novu sezonu.

Radomir Rasa Vlacic
foto: Kurir

Kakva iskustva nosite iz ovog projekta?

- Kod nas je uvek zabavno, svi takmičari su došli da dožive neko novo iskustvo, da se upoznaju i druže sa nama, da pevamo, igramo, kuvamo, svi smo veseli, pozitivni. Oboje smo bili skeptični na početku snimanja kako će se takmičari snaći jer su prvi put pred kamerama, ali smo se već nakon snimanja prve emisije uverili da to neće biti problem i da će sve biti kako treba.

Kako vaša deca reaguju na vas u ulozi voditelja?

- Moje ćerke su ponosne na mene što sam se ostvario i u ulozi voditelja jer znaju koliko sam to potajno želeo, i mislim da sam se odlično snašao///////.

- Moj stariji sin voli da dođe na snimanje. Kao što i sva deca vole da istražuju svoju okolinu, tako i on, sve mu je zanimljivo.

Seka Aleksić, Radomir Raša Vlačić
foto: Kurir Televizija

Kakve su vam prognoze kada su "Majke i snajke" u pitanju?

- Voleli bismo da ovo naše takmičenje, druženje i dobra zabava potraju još dugo jer, prvenstveno, nagrade za takmičare su fantastične, dnevne nagrade, nedeljne nagrade i glavna nagrada - porodična vikendica na željenoj lokaciji. Volimo kada prepoznamo trud i želju naših takmičara za uspehom, volimo da se družimo sa njima i da degustiramo izvrsna jela.

Seko, šta si naučila od Raše kada je kulinarstvo u pitanju?

- Iskreno, volela bih da imam Rašu pored sebe svaki put kad spremam ručak i da mi dobacuje šta treba, kako treba i koliko treba. Mnogo mi je saveta podelio, što tokom snimanja, a nakon snimanja ga ja priupitam, ali sam sigurna da je i Raša od mene naučio nešto novo. Ovim putem želim da mu zahvalim na svemu!

Radomir Raša Vlačić
foto: Kurir Televizija

Rašo, da li si se uverio da je Seka zaista domaćica kakvom se predstavlja u javnosti?

- Fenomenalna je domaćica i ja sam, kao iskusni kuvar, primenio neke njene savete u kuvanju.

Da li i zbog čega se najčešće svađate dok se kamere ne uključe?

- Nemamo prepirke jer su svi tu zbog lepih stvari i dela. Ponekad nam ukusi nisu identični, Raši se neko jelo sviđa kako je začinjeno, spremljeno, meni ne ili obrnuto, pa nam se tu mimoilaze razmišljanja, kao i ocene, ali to je normalno jer su ukusi različiti.

Ljiljana Stanišić, foto printskrin KurirTV,

Najzabavniji kulinarski šou Zabavljajte se sa Sekom, Rašom i takmičarima iz sve snage!

Ljubitelji kuvanja, ali i svi koji vole dinamične emisije s nestrpljenjem čekaju novu sezonu najzabavnijeg kulinarskog šoua "Majke i snajke"! Seku i Rašu, naše vedre voditelje, kao i nove takmičare gledaćete svakog radnog dana u 20 časova, a ako s nestrpljenjem očekujete da upoznate nove rivale koji će da ukrste varjače u borbi za glavnu nagradu, treba da znate da pravila više nisu ista. Gledajte uzbudljivo takmičenje i neizvesnu borbu za vredne nagrade, a kao i dosad, Raša će nam otkriti male tajne vrhunskog kulinarstva. Uživajte, kuvajte i navijajte za svoje favorite! Zabavljajte se sa Sekom, Rašom i našim takmičarima iz sve snage!

Bonus video:

04:48

BIĆE TO ŽESTOK OKRŠAJ KUMA: Viki Miljković progovorila o Ceci

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track