POSLE BROJNIH OPERACIJA POSTALE LEPOTICE Ovako su nekad izgledale VODITELJKE, hirurzi imali pune ruke posla, evo šta su sve radile
Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

nekad i sad

POSLE BROJNIH OPERACIJA POSTALE LEPOTICE Ovako su nekad izgledale VODITELJKE, hirurzi imali pune ruke posla, evo šta su sve radile

Stars -

Mnoge poznate ličnosti podvrgle su se plastičnim operacijama, a neke od njih su svoj izgled dovele do neprepoznatljivosti.

Da bi promenile lični opis, dale su i po nekoliko hiljada evra, te danas izgledaju i te kako atraktivno.

Voditeljka Nikolina Pišek danas se ubraja u najlepše dame na regionalnoj javnoj sceni i nije tajna da se mnoge mlade devojke ugledaju na nju kada je fizički izgled u pitanju. Mnogima je baš Nikolina prototip lepe žene, međutim, ona je pre nego što je zakucala na vrata plastičnog hirurga izgledala potpuno drugačije.

Nikolina Pišek
foto: Damir Dervišagić

Kako se navodi, ona je uradila silikone u grudi, ona je uvećala i usta, a pisalo se da je nos operisala nekoliko puta.

Nikolina Pišek
foto: Instagram

Dušica Jakovljević važi za jedno od najpopularnijih tv lica, s obzirom da vodi jedan od trenutno najgledanijih rijaliti programa - Zadrugu.

Iako ju je upravo ovaj rijaliti lansirao u zvezde, Dušica je u svetu novinarstva već dugi niz godina, a publici je poznata i po vođenju "Farme" i emisije "Sve za ljubav".

Dušica Jakovljević
foto: Nemanja Nikolić

Na malim ekranima pojavila se 2003. godine kada je imala 22 godine i učestvovala u kvizu "Ruski rulet". Tada je imala dugu kosu, a dve godine kasnije ona počinje svoju televizijsku karijeru u kojoj je često menjala izgled, a najčešće do sada je drastično menjala frizure i boju kose.

Dušica Jakovljević
foto: Dragan Kadić

Ipak, pored kose evidentno je da je Jakovljevićeva još nekoliko stvari doradila na svom licu i telu.

Primetno je da je voditeljka uradila usne, obrve, nedavno je za rođendan sebe počastila novim grudima, a ima i onih koji misle da je "sredila" i jagodice.

Jovana Jeremić karijeru je započela kao voditeljka rijaliti programa Parovi, a kasnije je počela da vodi Jutarnji program na televiziji Hepi.

Jovana Jeremić
foto: Ana Paunković

Voditeljka je u nekoliko navrata objavljivala i svoje fotke sa početka karijere, pa je tako osvanula Jovanina fotografija iz 2010. godine, kada je i otpočela rad na televiziji, a sada je isplivalo i njeno pojavljivanje u publici prilikom gostovanja Jelene Karleuše u emisiji "Magazin in".

Jovana Jeremić
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track