NIKAD NISAM OSETILA PRAVU LJUBAV: Milena Ćeranić bila je sa mnogo poznatih, jedan je bio OŽENJEN, a uvek im je smetala ISTA STVAR!
Foto: Nemanja Nikolić

BEZ DLAKE NA JEZIKU

NIKAD NISAM OSETILA PRAVU LJUBAV: Milena Ćeranić bila je sa mnogo poznatih, jedan je bio OŽENJEN, a uvek im je smetala ISTA STVAR!

Stars -

Pevačica Milena Ćeranić progovorila je o ljubavnom životu koji se trudi da sačuva od javnosti.

Ona je priznala u čemu uživa i od čega je zavisna, kao i njene kolege.

"Desilo mi se... Šta znam, more, posao, leto... To je sve nešto u čemu ja uživam, posebno što se dogodilo nešto po pitanju posla. Počeli smo ponovo da radimo, mi pevači smo na neki način zavisnici od te scene", kaže Milena.

Milena Ćeranić
foto: Nemanja Nikolić

Ćeranićeva se dotakla i svog emotivnog statusa, ali i kakva je u ljubavi.

"Volim da volim, mislim da bi to trebalo svakome da bude satisfakcija u životu. I volela sam i voleli su me, ne mogu da se požalim, samo ne kažem da su umeli. Lako je mene voleti, ali negde prebroditi taj prvi momenat dok me ne upoznaš i ne vidiš kakva sam zapravo jeste teško, ali kasnije ne vidim razlog zašto neko ne bi bio siguran u mene, a uvek imala taj problem nesigurnosti sa druge strane", priča Milena.

"Uvek misliš da je to ono pravo... U jednom trenutku sam mislila da je to limit ljubavi, ali to nije bila prava ljubav, samo to još u životu nisam osetila", rekla je ona u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Milena Ćeranić
foto: Printscreen/Premijera

Podsetimo, Milena Ćeranić bila je sa kolegom pevačem Nemanjom Stevanovićem tokom jednog rijalitija, pa i sa košarkašem Vladimirom Dašćem koji je tada bio u braku. Pevačica je imala i kratkotrajnu romansu sa Vukom Mobom sa kojim je ostala u dobrim odnosima.

Milena Ćeranić, Nemanja Stevanović
foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track