KAKAV PEH POBEDNIKA ZG: Vozač Marije Šerifović je došao po mene i skroz sam se SLUDIO! Sledio se kad je shvatio šta je ZABORAVIO
Foto: Ana Paunković

početak karijere

KAKAV PEH POBEDNIKA ZG: Vozač Marije Šerifović je došao po mene i skroz sam se SLUDIO! Sledio se kad je shvatio šta je ZABORAVIO

Stars -

Mahir Mulalić, pobednik ovogodišnje sezone takmičenja ''Zvezde Granda'' doživeo je malu neprijatnost na dan pobedničkog koncerta u rodnoj Gračanici početkom jula meseca.

Mahir je, naime, nakon finala i usled mnogobrojnih obaveza u Grand produkciji ostao par dana u Beogradu iz kog je tek na dan koncerta krenuo za Gračanicu na ''doček''.

- Bio sam u hotelu na Vidikovcu gde sam boravio tokom celog takmičenja, i to jutro kada sam kretao za Bosnu po mene je došao vozač Marije Šerifović da idemo svi zajedno - počeo je priču Mahir.

- I dok sam sedeo ispred hotela jer je bilo lepo vreme i čekao vozača, tako sam ostavio statuu pobednika na jednom zidiću. Vozač je došao, utovarili smo kofere i krenuli put Bosne. Sva sreća nismo daleko odmakli kada sam shvatio da nisam poneo statuu - iskren je bio Mulalić, pa dodao da je najveći šok usledio kada su se vratili do hotela.

- Izlazim ja iz auta kad pogledam na zidić, nema statue! Uspaničeno sam ušao u hotel a onda je čovek koji tu radi pitao - ''Ovo tražiš?'' -pokazujući na moju statuu koju je držao sa osmehom na licu. Laknulo mi je kada sam video- ispričao je Mahir.

Mahir Mulalić
foto: Pritnscreen

kurir.rs/Grandonline

Bonus video:

10:50

ĆERANIĆKA SUROVO O FARMI: Grand nas je UCENIO da biramo između RIJALITIJA I KARIJERE! Priznala da su joj muškarci JELI DŽIGERICU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track