00:13

HOĆU DA BUDEM TONI: Daru zbog VRELOG TELA porede sa p**no zvezdom i zavide njenom DEČKU! Pobegla iz Srbije, ovde pokazuje OBLINE!

IZAZOVNA

HOĆU DA BUDEM TONI: Daru zbog VELOG TELA porede sa p**no zvezdom i zavide njenom DEČKU! Pobegla iz Srbije, ovde pokazuje OBLINE!

Stars -

Dara Bubamara gde god se pojavi osvoji jači pol, a ovaj put je to uradila provokativnim fotografijama na društvenim mrežama.

Pevačica često ide na luksuzna putovanja odakle objavljuje snimke i fotografije, a i ovaj put uživa van Srbije. Ona je izabrala dva bikinija koja više otkrivaju nego što pokrivaju, pa izdominirala u novim objavama. Posebnu pažnju privukli su Darini silikoni, ali i kukovi i zadnjica, pa su se u komentarima zapitali da li je smršala ili uradila neku korekciju na svom telu.

Dara Bubamara
foto: Printscreen/Instagram

Komentari su se nizali dok je Dara uživala, a posebno su muškarci bili oduševljeni i pozavideli njenom mlađem dečku Toniju.

Dara Bubamara
foto: Printscreen/Instagram

"Hoću ja da budem Toni", "Ma, ti nisi pevačica nego p*rno zvezda", "Okreni se da ti vidimo g*zu", samo su neki od provokativnih komentara na račun izgleda Bubamare.

Dara Bubamara
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:07

DARA MEŠA KUKOVIMA U NAJKRAĆOJ HALJINI IKADA: Pevačica napravila VREO snimak, a preko OGROMNIH grudi bez brusa providan materijal!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja