DUNJU JOVANIĆ TVITERAŠI OPTUŽILI ZA RASIZAM: Najplaćenija domaća influenserka razbesnela pratioce PONAŠANJEM!
Foto: Printscreen/Instagram

na meti osuda

DUNJU JOVANIĆ TVITERAŠI OPTUŽILI ZA RASIZAM: Najplaćenija domaća influenserka razbesnela pratioce PONAŠANJEM!

Stars -

Dunja Jovanić važi za najpopularniju i najplaćeniju influenserku u zemlji, ali postolje joj se ozbiljno mrda poslednjih dana zbog nepromišljenog videa koji je objavila na Instagram storiju, zbog čega je naišla na oštru osudu mnogobrojnih korisnika društvenih mreža.

Dunja Jovanić
foto: Damir Dervišagić

Naime, vrlo nepromišljeno, u svom komičnom maniru, "Fešn Beba" je rešila da predstavi azijske turiste koji posećuju našu zemlju u velikom broju kako bi upoznali našu kulturu. Ali pokušavajući da nasmeje pratioce i sebe - napravila je, kako tvrde tviteraši, rasistički video, otvoreno aludirajući na izgled turista iz Azije.

Dunja Jovanić
foto: Printscreen/ Twitter

Kako se vidi na spornim snimcima, Dunja je igrala uz pesmu "Mini-suknja", da bi na sceni u kojoj stihovi kažu "okreću i stranci" rukama pokušala da iskosi svoje oči ne bi li "dočarala" kako azijski turisti izgledaju, što se smatra krajnje uvredljivim.

Nakon što je ovaj stori postao viralan, internet nije ostao nem na ovo, već su osude krenule da se šire društvenim mrežama.

Dunja Jovanić
foto: Printscreen/ Twitter

- Novi trend srpskih influensera: rasizam! Je l' realno da na deo u kome se kaže kako se "okreću i stranci" ova persona razvuče kapke, aludirajući na Azijce? Pa koji bi cancell doživela u Americi i normalnim državama Evrope za ovo? Da li je stvarno toliko konzervativna ili jednostavno bahata? Rasizam! Điđi Hadid nije bila na VS reviji u Kini zbog ovoga, a Dunja će nastaviti da šiša ovce po Srbiji. Skoro je jedna od naših odbojkašica isto uradila i bila kažnjena sa nekoliko mečeva zabrane igranja, plus što su i ona i naš Odbojkaški savez morali da se izvine - samo su neki od komentara brojnih tviteraša.

Ekipa Kurira pokušala je da stupi u kontakt sa Dunjom, ali se ona nije javljala na naše pozive.

Naslovna Strana
foto: Kurir

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

01:15:06

SCENIRANJE 11.07.2021. KRISTIJAN GOLUBOVIĆ 2-DEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track