ARKANOV SIN MIHAJLO BIO JE NAJPOŽELJNIJI FRAJER VELIKE JUGE! Mislili su da će oženiti ovu pevačicu, a danas je NEPREPOZNATLJIV
Foto: Zorana Jevtić, EPA, Printscreen/Facebook

drugačiji

ARKANOV SIN MIHAJLO BIO JE NAJPOŽELJNIJI FRAJER VELIKE JUGE! Mislili su da će oženiti ovu pevačicu, a danas je NEPREPOZNATLJIV

Stars -

Mihailo Ražnatović, sada živi daleko od Srbije i ne eksponira se u medijima. Malo toga je poznato o njegovom životu, mimo toga da je rođen i živi u Švedskoj, te i da se zabavljao sa pevačicom Karolinom Gočevom.

Mnogi su navijali da Mihajlo oženi sa Karolinom, premada su bili jedan od najlepših parova '90-ih, ali do toga nije došlo. Iako su bili prilično bliski, Karolina i Mihajlo su se ubrzo rastali, a razlozi za njihov razlaz nisu poznati široj javnosti.

Mihajlo Ražnatović danas ima četrdeset šest godina i ne pravi skandale svojoj maćehi Svetlani Ceci Ražnatović, iako je pre nekoliko godina dospelo u javnost da joj je navodno pretio, pa se potom ispostavilo da se radi o lažnom predstavljanju, što je i pevačica potvrdila.

Ceca, Mihajlo Ražnatović
foto: Printskrin Facebook

- Tog momka poznajem lično i znam šta on može da kaže. On nije sklon vulgarnosti, pretnjama. Čuli smo se posle toga, bio je šokiran. On živi u inostranstvu i prosto ne prati naše medije, od svojih prijatelja je čuo i želeo da se oglasi da skine ljagu sa svog imena. Povučenim životom živi, nema nikakve veze sa medijima. Tu su sve izmišljene informacije, pomislim, pa iako je potpuno odlepio, zna bar kada je rođen. Oni ni to nisu znali tačno da napišu, sve su izmislili - rekla je Ceca svojevremeno za emisiju Premijera.

Svetlana Ceca Ražnatović
foto: Ana Denda

kurir.rs

Bonus video:

00:15

SESTRE RODIĆ NA OKUPU! Slavilo se uz TRUBAČE, svi gledali u minić Bogdane Ražnatović, a sa njima se veselio i MIRKO ŠIJAN!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track