MESEČNO ZA RAČUNE TROŠIM 1.300 € I NIKAD NISAM ZAKASNIO! Baja Mali Knindža ima ŠESTORO dece, a sad otkrio sve o njima...
Foto: Nemanja Nikolić

ponosan na porodicu

MESEČNO ZA RAČUNE TROŠIM 1.300 € I NIKAD NISAM ZAKASNIO! Baja Mali Knindža ima ŠESTORO dece, a sad otkrio sve o njima...

Stars -

Pevač Mirko Pajčin poznatiji kao Baja Mali Knindža ispričao do sada nepoznate detalje iz života. Jedna od njih je i porodica, odnosno šestoro dece koje ima. Ističe da je ponosan, a svi stariji klinci uveliko se školuju.

Mirko Pajčin, Baja Mali Knindža
foto: Nemanja Nikolić

- Promenio sam se kada sam stekao veliku porodicu, imam šestoro dece. Ja smatram sebe mađioničarem. Samo vrtići i troškovi preko 1.300 evra mesečno. I eto, opet nigde nisam zakasnio. Malo više se sada bavim sa mlađima. Oni imaju sada dve, tri godine. Pre nisam imao vremena mnogo za decu, pogotovo za ove starije. Najstarija Smiljana ima 24 godine - rekao je on.

- Svi su talentovani, samo ja to ne potenciram. Ljiljana je u sportu, teniserka. Smiljana je pri medicini, a Nenad uči saobraćaj, kao i ja što sam. Nikad nisam voleo školu, ali eto, nisam mogao ni da verujem da je moj sin upisao isto što i ja. Anđela je isto dobra, ona radi produkciju. Biće odlična. to mi je najmlađa ćerka.

- Nikome se nisam zamerio i mnogim sam pevačima pomogao da naprave karijeru. Rođa Raičević je bio moj drug i on je prepoznao moj talenat - otkrio je Mirko u emisiji "Pod sjajem zvezda".Podsetini, kurir je bio u Gubinu, nadomak Livna, Bajinom rodnom mestu, koje je opevao u mnogim pesmama.

Poznato je da je kuća u kojoj je odrastao s roditeljima srušena i spaljena za vreme građanskog rata u Bosni i Hercegovini tokom devedesetih. Kuća toliko uništena u ratu da nema prozora ni krova, a da su vidljivi i dalje brojni tragovi metaka. Tu kuću su komšije se organizovale i sređuju je.

Baja Mali Knindža
foto: Printscreen/Instagram, ATAImages

kurir.rs

Bonus video:

00:38

CECA I BAJA MALI KNINDŽA I NAPRAVILA LOM NA ŽELJKOVIM ROĐENDANU! Zapevali MOREM PLOVI, Veljko i Šijan poskakali! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track