OGLASILA SE KSENIJA KNEŽEVIĆ! Nakon priča da je smuvala 3 godine mlađeg sina Irfana Mensura, evo šta je pevačica imala da PORUČI!
Foto: Profimedia, Damir Dervišagić

PROGOVORILA

OGLASILA SE KSENIJA KNEŽEVIĆ! Nakon priča da je smuvala 3 godine mlađeg sina Irfana Mensura, evo šta je pevačica imala da PORUČI!

Stars -

Ksenija Knežević članica ženskog sastava “Hurricane” raskinula je petogodišnju vezu, a sada je kao bomba odjeknula vest da je u vezi sa sinom Irfana Mensura.

Ksenija se sada prvi put oglasila na tu temu, a pevačica nije htela ni da potvrdi ni da demantuje da je započela novu vezu.

- Sve što je vezano za moj ljubavni, tj. privatan život, ne bih komentarisala već su zadržati za sebe - rekla je Ksenija.

Pavle Mensur, Ksenija Knežević, Knez
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Printscreen

Tim povodom pevač Nenad Knežević Knez, otac Ksenije iz grupe "Hurricane", otkrio je kako gleda na promene na emotivnom planu svoje ćerke, ali i šta kaže za "novog zeta".

- Meni je njena sreća najvažnija, ako je ona srećna i ja sam. Pavla nisam imao priliku da upoznam - priznao je Knez za Pink.rs

Ksenija Knežević
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/24sedam/M.M.

Bonus video:

01:02

BORIS JE URAGANKAMA KREIRAO VRELE KOSTIME: Bilo je preko 100 sati ručnog rada i dodavanja kristala! Evo šta kaže Tijana Bogićević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja