HVALA SVIMA NA ZAPALJENIM SVEĆAMA! IDEMO DALJE, BIĆE SVE OK: Oglasio se sin Marine Tucaković i poslao snažnu poruku MAJCI
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

borba

HVALA SVIMA NA ZAPALJENIM SVEĆAMA! IDEMO DALJE, BIĆE SVE OK: Oglasio se sin Marine Tucaković i poslao snažnu poruku MAJCI

Stars -

Nakon vesti da se zdravstveno stanje najpoznatijeg srpskog tekstopisca Marine Tucaković dodatno pogoršalo - budući da je kovid pozitivna i da je iz privatne klinike prebačena u KBC Dragiša Mišović, gde je bila priključena na respirator, Marina je navodno skinuta sa respiratora i oseća se mnogo bolje.

Da se oseća bolje na Tviteru je potvrdio i njen sin Milan Radulović Laća.

"Vraćam tviter koji sam zarad mentalne stabilnosti morao da onesposobim. Hvala na dobrim mislima. Na porukama koje su me raznežile. Na zapaljenim svećama. Na ljudstvu. U koje nikad neću prestati da verujem. Idemo dalje! Biće sve ok", napisao je Laća.

Podsetimo, Marinina bitka s kancerom dojke već dugo traje, a njen sin u prepisci na Tviteru otkrio je da je rak metastazirao na jetru, pluća, mozak i kosti. Uprkos svemu, Marina ne posustaje, a njenoj istrajnosti, pozitivnosti i neverovatnoj energiji kojima se lavovski bori protiv opake bolesti mnogi se dive.

Marina Tucaković, Milan Radulović Laća
foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Youtube

kurir.rs

Bonus video:

05:51

PONEKAD KLONEM, ALI NIČEG SE NE BOJIM! Marina Tucaković za KURIR otkrila kako podnosi HEMOTERAPIJE i kome PIŠE NOVE PESME! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track