CELA SRBIJA ZNA ŽENE KOJE VODE ELITNU PROSTITUCIJU! To su aktuelna učesnica Zadruge, policajka iz rijalitija, fitnes trenerka
Foto: Shutterstock

klupko se odmotava

CELA SRBIJA ZNA ŽENE KOJE VODE ELITNU PROSTITUCIJU! To su aktuelna učesnica Zadruge, policajka iz rijalitija, fitnes trenerka

Stars -

Poznata dama i supruga pevača koja se tajno bavi podvođenjem devojaka zanat je ispekla pre udaje za muzičara u Crnoj Gori.

Kako Kurir saznaje od dobro obaveštenih izvora, ona već neko vreme ima razrađenu šemu po kojoj nalazi lakomislene mlade devojke, željne lagodnog i luksuznog načina života. Njen zadatak je, navodno, da im to omogući, ali uz veliku nadoknadu, od koje svi imaju korist.

Madam, silueta, elitna prostitucija
foto: Shutterstock

Inače, ova poznata dama nije jedina supruga pevača koja se bavi podvođenjem.

Pored nje makro je bivša i jedna aktuelna učesnica rijalitija "Zadruge", potom supruga poznatog folkera o kojoj je on snimio pesmu, kao i nekadašnja pripadnica MUP-a koja se proslavila učešćem u rijalitiju, ali i jedna fitnes instruktorka.

Sve one rade na svoj način, a u javnosti se predstavljaju kao supruge javnih ličnosti, lajf kouči, treneri, pevačice i starlete.

prostitucija
foto: profimedia

Kurir ekipa

Bonus video:

01:54

SEKA DOVELA ATMOSFERU DO USIJANJA! Pustila glas, a onda jednim stihom PODBOLA RAŠU, orio se studio

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja