BAKA PRASE IŠAO KOD PSIHOLOGA, JA SAM HTELA DA DIGNEM RUKU NA SEBE: Influenserka prošla kroz pakao, a tek sad iznela detalje
Foto: Ana Paunković, Printscreen/Instagram

OTVORENO

BAKA PRASE IŠAO KOD PSIHOLOGA, JA SAM HTELA DA DIGNEM RUKU NA SEBE: Influenserka prošla kroz pakao, a tek sad iznela detalje

Stars -

Poznata influenserka i jutjuberka Nika Ilčić, hrvatica sa beogradskom adresom, iskreno je pričala o usponima i padovima koje je kao petnestogodišnjakinja morala da preživi zbog statusa influenserke, i otkrila voditelju da je bila na ivici samoubistva.

Ona je priznala da je prošla težak put kao influenserka.

Nika Ilčić
foto: Printscreen/Instagram

"Biti influenser nike lako. U jednom trenutku imaš petnest godina i sve što poželiš, a onda mi se pred osamnesti rođendan ceo svet srušio. Dobila sam onako jedan lep šamar realnosti gde sam na teži način morala da shvatim da život ne funkcioniše kao na društvenim mrežama. Došla sam u situaciju, da me svi zovu na izlaske ne bi li došla u klub sa svojom ekipom da se provedemo jer sam "poznata", do toga da zovem svoje drugove da se vidimo bez kamera i niko nema vremena za mene. Influenseri prolaze veliku torturu zbog popularnosti koju donosi naš posao", rekla je Nika.

"U jednom momentu mi je svega bilo dosta i pokušala sam da se ubijem. Nisam jedina koja se tako oseća, ali neće svi da pričaju na ovu temu jer je na društvenim mrežama sve savršeno prezentovano. Baka Prase je u jednom trenutku zbog popularnosti išao kod psihologa da vidi da li je sve s njim u redu, jer ga je kao i mene sve stiglo", kazala je Nika u emsiji "Meet Up" na Hype TV.

Baka Prase
foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

03:21

OVO JE PRAVA ISTINA O ODNOSU LOŠMIJA PANDE I BIDŽOVAN! Jutjuber u KONTRA ŠOUU odgovorio na priče da su u SVAĐI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track