TEODORA ZABLISTALA NA VENČANJU SVOG BRATA! Pevačica sa ŠLICEM DO KUKA i dubokim dekolteom, a tek da vidite MAMU DŽEHVU! (FOTO)
Foto: ATA

DOTERALA SE

TEODORA ZABLISTALA NA VENČANJU SVOG BRATA! Pevačica sa ŠLICEM DO KUKA i dubokim dekolteom, a tek da vidite MAMU DŽEHVU! (FOTO)

Stars -

Adriana Kadar izgovorila je "sudbonosno da" Savi Džehveroviću rođenom bratu pevačice Teodore Džehverović.

Zaova Teodora Džehverović je ranije izjavila da "ima najbolju snajku" i da će im kao poklon za svadbu uručiti kovertu, a Teodora je zablistala u narandžastoj haljini sa šlicem do kuka.

Venčanje, Adriana Kadar
foto: ATA

Teodora je odabrala kovrdžavu kosu i bronzanu šminku za venčanje svog brata, a mama Džehva je izabrala dugu haljinu prljavo roze boje sa blagim šlicem i zablistala na venčanju sina.

Goca je otkrila i koliko se glamurozno venčanje spremalo i šta su spremili svojim zvanicama.

- Pa, znate kako, jesmo, s obzirom da je bila ova korona, pa smo morali da odlažemo dva puta, ali sada je konačno došlo vreme da i to odradimo. Sve u svoje vreme, što bi se reklo. Biće malo sa nekim performansima, mi to volimo tako, takvi smo, biće iznenađenja i biće jako lepo - rekla je ona.

1 / 3 Foto: ATA

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:15

POGLEDAJTE BAJKOVITE KADROVE SA VENČANJA DŽEHVINOG BRATA! Prvi ples mladenaca oduševio prisutne, ne skidaju OSMEH SA LICA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track