STANIJA ĆE SE UDATI I RODITI DETE ZA 3 GODINE! Numerolog otkrio ZA KURIR, evo kakva budućnost čeka straletu
Foto: Printscreen/Red Tv

predviđanja

STANIJA ĆE SE UDATI I RODITI DETE ZA 3 GODINE! Numerolog otkrio ZA KURIR, evo kakva budućnost čeka straletu

Stars -

Stanija Dobrojević u žiži je javnosti zbog svog ponovnog učešća u rijalitiju "Zadruga". Nju tokom svađa mnoge cimerke napadaju zbog ljubavnog života, a ima i onih koje joj se podsmevaju jer se još nije udala, što nju uopšte ne dotiče.

Stanija Dobrojević
foto: Printscreen

Te svađe i prozivke na njen račun bile su povod da stupimo u kontakt sa numerologom Ivanom Skorić, koja je na osnovu Stanijinog datuma rođenja, otkrila šta je sve čeka u narednom periodu.

numerologija
foto: Profimedia

- Stanija je jedna vrlo emotivna riba. Ona je izuzetno poslovna žena. Lojalna je porodici, prijateljima, ali i svom partneru. Ima svoj krug ljudi kojima veruje i taj krug nerado širi - počela je Ivana i otkrila da joj se Dobrojevićeva prošle godine obratila.

Stanija Dobrojević
foto: Printscreen/Zadruga

- Kada sam joj prošle godine radila analizu, rekla sam da će zbog ljubavi odlučiti da se vrati u Srbiju. Ona je veliki vizionar kada je posao u pitanju, šta zamisli to i ostvari i vrlo je sposobna da napravi dobar biznis - kaže Skorićeva i dodaje:

Stanija Dobrojević, Marko Marković
foto: Nemanja Nikolić

- Što se tiče rijalitija u decembru će biti kriza - ili će izaći samovoljno ili će je ozbiljno drmati nostalgija za porodicom i partnerom - tvrdi numerolog. Stanija je već dugo u vezi s Markom, kojeg je upoznala u "Zadruzi". Ivana kaže da ona sa svojim dečkom ima planove koje će ostvariti:

Stanija Dobrojević, Marko Marković, Vladimir Tomović
foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić

- Stanijina veza s Markom je idealna. On je mlad, uči život pored nje, vrlo je ambiciozan i vrlo sličnim poslom će se baviti. Svi znamo da je on fitnes trener, a uskoro će postati i nutricionista, a opet Stanija će se baviti preparatima za negu lica i tela. Oni su odličan spoj za posao, tako da ja na jesen 2022. očekujem zajednički biznis. Da žive zajedno, to već svi znate, sledeći korak je brak i dete 2024. godine.

Stanija Dobrojević
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/ A. P.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Bonus video:

03:36

Stanija otkrila koliko ostaje u Zadruzi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track