NIJE TO BILA TA MARINA, A PESMU JE NAPISALA ZA 20 MINUTA: Tucakovićeva je poslednji put sarađivala sa OVOM PEVAČICOM
Foto: Dragana Udovičić

sada se oglasila

NIJE TO BILA TA MARINA, A PESMU JE NAPISALA ZA 20 MINUTA: Tucakovićeva je poslednji put sarađivala sa OVOM PEVAČICOM

Stars -

Zvezda Granda Ivana Bogićević nije ni slutila da će baš ona biti vlasnica poslednje pesme Marine Tucaković koja je preminula juče, 19. septembra posle teške bolesti.

Marina Tucaković
foto: Dragan Kadić

Mlada pevačica sada se oglasila i prisetila se saradnje sa najpoznatijim tekstopiscem.

- Oduvek mi je bila želja da mi Marina napiše pesmu. Eto, ona je napisala moju prvu pesmu i ono što ja znam jeste da je to poslednja pesma koja će izaći a da je ona radila. Do nje me je dovela moja mentorka Ana Bekuta. Pesma je nastala za 20 minuta. Sećam se da je Marina rekli Ani: „Joj, Anči, ako je neka glupost nemoj da mi šalješ, znaš da sam bolesna“, ali moja mentorka ju je nagovorila da posluša melodiju. Dopala joj se i napisala mi je stihove - priča Ivana i priča kako je protekao njihov susret.

Ivana Bogićević
foto: Printscreen/Instagram

- Nije to bila ta Marina koju sam viđala na televiziji, ali nije htela da odaje utisak da joj je loše, bila je vesela i nasmejana. Puštala mi je neke svoje pesme koje je imala na lageru, čak sam imala u planu da uzmem još jednu pesmu od nje, ali eto, viša sila - završila je Ivana.

Takođe, i Ana Bekuta je ispričala da je Marinu poslednji put videla kada je otišla po pesmu Ivane Bogićević koja je njena kandidatkinja.

- Videla sam je pre mesec dana kada sam išla po pesmu koju je napisala mojoj kandidatkinji - rekla je pevačica.

Ana Bekuta, Marina Tucaković
foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Kurir.rs/I.B/Alo

Bonus video:

05:51

PONEKAD KLONEM, ALI NIČEG SE NE BOJIM! Marina Tucaković za KURIR otkrila kako podnosi HEMOTERAPIJE i kome PIŠE NOVE PESME! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja