BILA SAM SA ACOM LUKASOM! Maca Diskrecija tvrdi da je bila sa folkerom, a njena majka ispričala da joj DAO NOVAC za odnose
Foto: screenshot, Damir Dervišagić

šok

BILA SAM SA ACOM LUKASOM! Maca Diskrecija tvrdi da je bila sa folkerom, a njena majka ispričala da joj DAO NOVAC za odnose

Stars -

Starleta Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija šokirala je sve kada je odgovorila na pitanje sa kim je bila sa domaće javne scene, a da javnost za to nikada nije saznala.

Naime, ona je gostujući u emisiji odgovorila bez pardona na pomenuto pitanje.

- Sa Acom Lukas - rekla je ona kao iz topa, dok su prisutni zameneli od šoka, dok je voditelj Ognjen Amidžić rekao da će morati da pita folkera za ovo.

Maca Diskrecija
foto: Printscreen

Ona je dodala i da treneutno nema partnera.

- Mesec i po dana sam bez odnosa. Oni koji se nisu dobro pokazali u krevetu ne mogu mi uzeti srce - ispričala je ona.

Maca Diskrecija
foto: Printscreen

Inače, njena majka je svojevremeno ispričala da je Lukas spavao sa njenom ćerkom.

- Moja ćerka Senada Nurkić bila je s Acom Lukasom i on joj je platio za to. Dao joj je neki novčani iznos i obećao joj da će je progurati u „Zvezde Granda“, ali od toga ništa nije bilo. Nije ona bila s njim zbog para, nego da joj pomogne u karijeri. Na kraju se desilo to da ona nije htela pare, a on ju je iskoristio i ostavio - ispričala je ona tada u ispovesti za Kurir, dok je Lukas negirao ovu priču i svojevremeno istakao da ne poznaje Macu.

- Da li vi mene zajebavate?! Kakva, bre, Maca, o kome vi pričate? Ma, i moja mama je rekla da je dobra s kraljicom Elizabetom, pa nije. Dokle će, bre, ljudi više preko mojih leđa da dolaze do neke slave i popularnosti?! Nemojte me više zvati zbog te starlete i „Parova“. Kako možete mene da mešate s njima? Nikad nisam čuo za tu osobu. Kakve, bre, „Zvezde Granda“ i ostale zajebancije - rekao je Lukas tada za Kurir.

Aca Lukas
foto: Printscreen/Ami Dži šou

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track