02:10

MARINA VISKOVIĆ OKRENULA LIST! Donela nove odluke u životu: Pale NOVE ODLUKE, više je NIJE BRIGA!

kurir televizija

MARINA VISKOVIĆ OKRENULA LIST! Donela nove odluke u životu: Rešila POTPUNO da se PROMENI, više je NIJE BRIGA!

Stars -

Marina Visković odlučila je da svoj odnos prema javnosti i publici potpuno promeni. Kako kaže lepa pevačica, prijatelji su joj često zamerali što se na televiziji ne prikazuje kakva zaista jeste, te je odlučila da to promeni.

Lepa pevačica nije propustila priliku da prokomentariše odlazak Marine Tucaković, koja je napravila neke od najvećih hitova.

- Marina Tucaković je bila jedna divna žena, ona je napisala moje najveće hitove. Mnogo mi je značilo što sam imala njenu podršku na početku karijere. Sada se nadam da će se odmoriti. Ostavila je neizbrisiv trag - rekla je Marina Visković.

Marina Visković
foto: Kurir televizija

- U proteklih godinu dana izbacila sam četiri pesme, sve su drugačije i svaka je na svoj način dobra. Sve mi je negde na 90 posto. Sve su one uvod za novi album, biće 8 novih pesama - kaže Marina.

Osim što peva, Marina se bavi i modom, a kako kaže, to je pre svega bio hobi.

- Ja sam to radila za sebe, ali to je sada u senci moje karijere na koju sam fokusirana.

Marina Visković
foto: Kurir televizija

O njenom izgledu mnogo se priča poslednjih dana, te je javnost često upoređuje sa svetskim zvezdama.

- Često su mi zamerali moji prijatelji da sam na tv-u potpuno drugačija nego privatno. Kad sam bila mlađa, plašila sam se tu da ne kažem nešto pogrešno, kako će to biti shvaćeno. Ali sada sam u godinama kada me baš briga šta će ko reći i sada sam se baš otvorila sa mojom publikom na društvenim mrežama. Najveći deo dana ja sam posvećena svom treningu, i želela bih da svoju publiku motivišem time. Osmeh i pozitiva je ključ svega, sve se na kraju reši i sve se sredi - kaže Marina.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

03:24

ZBOG OVE PESME PLAKALA JE CELA JUGA: Neda Ukraden OTKRILA TAJNU nastanka ČUVENOG HITA Zora je

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track