Najnovije vesti

MILJANA DUGUJE CARU 700 €, A SUBOTIĆEVOJ TRAŽILA PARE NA KAMATU! Isplivali ŠOK detalji: Juri ljude po Nišu za 1.000 dinara
Foto: Shutterstock, Damir Dervišagić, Sonja Spasić

skandal

MILJANA DUGUJE CARU 700 €, A SUBOTIĆEVOJ TRAŽILA PARE NA KAMATU! Isplivali ŠOK detalji: Juri ljude po Nišu za 1.000 dinara

Stars

Miljana Kulić prodala je svoj stari Instagram profil i potom optužila nove vlasnike da su isti hakovali.

Nakon što su isplivali dokazi da je korisnik legitimno kupio profil od Kulićeve, izneo je šokantne detalje koje je pronašao na njenom profilu.

Naime, on je naveo da Miljana duguje novac zelenašima, ali i aktuelnim zadrugarima Filipu Caru i Aleksandri Subotić.

Miljana Kulić
foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

- Nisam imao nameru da razotkrivam čime se sve bavila i sa kakvim ljudima je u kontaktu, ali ona me je na to naterala svojim ponašanjem - rekao je vlasnik koji je želeo da ostane anoniman.

Kako je dalje naveo za postoje brojni audio zapisi i pisane poruke, u kojima Miljana traži novac na zajam.

- Od Filipa Cara uzela je 700 evra, pa je on jurio da mu vrati. Od Aleksandre Subotić je tražila novac na kamatu, pa kad je ova odbila, onda ju je pitala da je poveže sa kamatašima. Duguje i nekim zelenašima iz Niša, juri ljude za hiljadu dinara, strašno - objasnio je on.

Aleksandra Subotić
foto: Printscreen

U prilog ovim navodima, čovek koji poseduje Miljanin profil priložio je audio-snimke i poruke, koji dokazuju da je Miljana tražila novac.

- Ne tvoj suprug, pošto je na poslovnom putu, nego da mi daš kontakt nekog u Beogradu, za koga znaš da ima novac. Nije problem, potpisaću ugovor i 15. kad dobijem novac častiću ga 500 evra - rekla je Kulićeva u dopisivanju sa Aleksandrom Subotić.

Potom u snimcima koje je Filip Car uputio Miljani, on više puta traži svoj novac nazad i tvrdi da joj je pozajmio 700 evra.

- Miljana, odgovori mi, ne razumem te, jel imaš novca da mi vratiš ili nemaš? Dao sam ti pare da ne zalažeš telefon i da ne uzimaš od kamataša, i ti mi ovo napraviš. Meni isto novci trebaju, to su moji novci. Ja nisam neko ko će te davati u novine i govoriti kakva si ti ispala. Pomogao sam ti kada ti je trebalo pomoći. Da li mi možeš vratiti moj novac? Ni više, ni manje, nego 700 evra, koliko sam ti dao - rekao je između ostalog Car.

Sandra Čaprić, Filip Car
foto: Printsceen

Kurir.rs/I.B/Telegraf

Bonus video:

Miljana Kulić
00:49

Miljana Kulić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja