PRAVO STANJE U DOMU ŽIVOJINOVIĆA: Drugarica Brenine snajke otkrila kako se ponaša Lepa Brena, Sandra nije mogla da poveruje?!
Foto: ATA images

NIJE KAO ŠTO SVI MISLE

PRAVO STANJE U DOMU ŽIVOJINOVIĆA: Drugarica Brenine snajke otkrila kako se ponaša Lepa Brena, Sandra nije mogla da poveruje?!

Stars -

Spekulisalo da se da je Viktor Živojinović raskinuo sa Sandrom Miljaković zbog Lepe Brene, ali to navodno nije istina.

Njih dvoje su i prema navodima i dalje u vezi, vole se i lepo im je, a Sandra o Živojinovićima ima samo reči hvale. Prema navodima, jedna njena drugarica, Sandra je oduševljena Viktorovom porodicom, posebno Brenom.

Viktor Živojinović, Sandra Miljaković
foto: Damir Dervišagić

- Sandra je prezadovoljna sa Viktorom, posebno je oduševljena Brenom i Bobom, i uopšte njihovom porodicom. Rekla je da će nam otkriti kakvo je njihovo pravo lice i golu istinu o svemu što se tiče njih - kaže Sandrina drugarica sa fakulteta za "Scandal!" prenose mediji i dodaje:

- Objasnila je da nije ni sanjala da neko ko je toliko popularan i moćan može da bude tako normalan i jednostavan. Kaže da je Brena uvek pita za roditelje, kako su, šta rade, treba li im neka pomoć… A što su domaćini veliki, to je Sandri najjači utisak, kad to pomene, najviše misli na Bobu koji obožava da kuva i da zove goste. On je gleda kao ćerku, Brena kaže ustane ujutru, pita sve šta će za doručak, obična je i neposredna. Kao sve druge majke, i to je ono što je Sandru dodatno osvojilo i zadržalo je uz Viktora. Mnogo mi je drago zbog nje, i ona je fina i vredna devojka koja nije jurila bogatog momka, već je sa Viktorom iz ljubavi - završava izvor.

Lepa Brena
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Scandal

Bonus video:

00:27

BRENA I BOBA NE ODUSTAJU OD PUTOVANJA: Živojinovići otišli iz Srbije i uživaju u TOPLIM KRAJEVIMA! Stajling pevačice svi HVALE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track