VIKI DALA SVOJ SUD O DRAMI U ZVEZDAMA GRANDA IZMEĐU CECE I BOSANCA: On je hteo da zabode gde nije trebalo, ona nikog nije UVREDILA
Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

IZNELA STAV

VIKI DALA SVOJ SUD O DRAMI U ZVEZDAMA GRANDA IZMEĐU CECE I BOSANCA: On je hteo da zabode gde nije trebalo, ona nikog nije UVREDILA

Stars -

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i kompozitor Dragan Stojković Bosanac posvađali su se u jednoj od emisija "Zvezda Granda", pri čemu se "lome koplja" oko toga što je on rekao da ona nije "pevačina" poput Marije Šerifović nego samo "popularan pevač".

Ceca je tada odgovorila da Bosanac od ćerke Aleksandre Stojković Džidže nije uspeo da napravi zvezdu, a sada je ceo slučaj prokomentarisala Viki Miljković.

Viki Miljković
foto: ATA Images

- To nije bila svađa nego sukob mišljenja. Svako je izneo svoje. Ja nisam čula da je Ceca uvredila bilo koga. Ona nije neko ko vređa bilo koga ni privatno, a kamoli javno. Bosanac je hteo da zabode gde nije trebalo, a ona mu je odgovorila onako kako ona odgovara - istakla je Viki pred predstavnicima "sedme sile" i dodala:

- Ceca nije neko ko vređa bilo koga, a oni su takvi kakvi jesu. Nisu ni mene štedeli kad sam tek došla, pa, evo, sad ne štede ni nju. Doduše, nisu se još skroz opustili. Tek ćete videti koliko je neće štedeti kako vreme bude odmicalo.

Ceca Ražnatović, Dragan Stojković Bosanac
foto: Printscreen/Prva

Kurir.rs/Puls

Bonus video:

00:29

CECA STIGLA NA KOŠUTNJAK U ZVEZDE GRANDA, JK NAPUSTILA SRBIJU! Evo gde je Karleuša otišla, a u njihovom društvu sad UŽIVA ​(FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track