DEVOJKA OD 2 METRA DOŠLA U SRBIJU, U PATRIJARHAT: Tomoviću pažnju privukla Deniz Dejm, otkrio šta misli o kontroverznoj SLOVENKI!
Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

OTVORENO

DEVOJKA OD 2 METRA DOŠLA U SRBIJU, U PATRIJARHAT: Tomoviću pažnju privukla Deniz Dejm, otkrio šta misli o kontroverznoj SLOVENKI!

Stars -

Vladimir Tomović je prokomentarisao učesnike pete sezone rijaliti šou-programa, a najveću pažnju posvetio je Deniz Dejm.

Mimo zadrugara koji su se u ranijim godinama već obreli na imanju u Šimanovcima, on je posebno istakao kontroverznu slovenačku starletu kao interesantnog rijaliti igrača.

Vladimir Tomović
foto: Printscreen/Instagram

- Mnogo ljudi je unutra, ali mi je od ovih novih pažnju privukla ona visoka Deniz Dejm. Meni je ona top. Ne znam da li je bila muško ili žensko, kao što pričaju, ali meni je ona top čim počne nešto da priča - istakao je Vladimir i dodao:

- Video sam par klipova i potpuno mi je zanimljivo to da u Srbiju, patrijarhat, žito, pšenicu dođe "đevojka" od dva metra, onoliko visoka, i to sa dva muška polna organa na ušima - osvrnuo se Tomović i na Denizine minđuše koje su izazvale burne komentare.

- To mi je hit, samo da ne pređe granicu dobrog ukusa. Ona zasad, koliko sam video, koketira na toj tankoj liniji. Igra na oštrici noža, a na njoj je da li će to preći u degute ili će da ostane simpatična.

Deniz Dejm
foto: Printscreen

Kurir.rs/TelegrafTV

Bonus video:

02:13

ALEKSIĆEVA TRAŽI MUŽA TAKMIČARKI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja