BILI SU U VEZI 4 GODINE, NAPISALA MU JE NAJLEPŠE STIHOVE: Oliver Mandić POGNUTE glave ušao u KAPELU da se oprosti od MARINE
Foto: Kurir

tuga

BILI SU U VEZI 4 GODINE, NAPISALA MU JE NAJLEPŠE STIHOVE: Oliver Mandić POGNUTE glave ušao u KAPELU da se oprosti od MARINE

Stars -

Oliver Mandić stigao je na sahanu hitmejkerke Marine Tucaković, koja će biti danas sahranjena na Novom groblju u Beogradu pored, kako je bila njena želja, sina Miloš, koji je preminuo pre 13 godina.

Oliver je, u društvu Jelena i Žika iz grupe "Zana", stigao na sahranu, bez reči, pognute glave ušao u kapelu da izjavi saučešće.

Podsetimo, Marina je pisala najlepše pesme za mnoge naše pevače, a malo ko zna da je sa jednim četiri godina bila u vezi.

Sedamdesetih godina prošlog veka Marina je bila u ljubavnoj vezi sa pevačem Oliverom Mandićem, koji je tada bio na početku muzičke karijere. Iako se u javnosti gotovo uopšte nije govorilo o ovoj romansi, njih dvoje su četiri godine bili u ljubavi, a Oliver je jednom prilikom potvrdio da je Marina patila za njim.

01:29

SAHRANA MARINE TUCAKOVIĆ: Poznati se skupljaju na Novom groblju da isprate legendu na večni počinak

- Marina i ja smo bili u vezi četiri godine. Za vreme našeg zabavljanja napisala mi je „Ljuljaj me nežno“. Pošto sam objavio tu numeru, raskinuli smo. Ostavio sam je zbog mlađih i lepših devojaka. Tada je krenulo ludilo u mom životu, a ona je verovatno patila. Naša saradnja se nastavila i posle raskida. Hvala joj što mi je napisala divne tekstove i posle toga na mojim albumima. Radila mi je sve pesme osim „Dođe mi da vrisnem tvoje ime“ i „Bobane“ - ispričao je Mandić pre nekoliko godina za beogradske medije.

Sahrana Marine Tucaković
foto: Pink.rs

- Posle našeg raskida ostali smo u dobrim odnosima. Ona je dupla Škorpija, lovu voli najviše.

1 / 13 Foto: Kurir

Bonus video:

03:24

ZBOG OVE PESME PLAKALA JE CELA JUGA: Neda Ukraden OTKRILA TAJNU nastanka ČUVENOG HITA Zora je

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track