TANJINA KOMŠINICA SVE ZNA ŠTA SE DEŠAVA U RADINCIMA Savićka se boji Dušana, uplašena da joj ne uradi opet isto! SESTRU MOLI JEDNO
Foto: Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić

uplašena

TANJINA KOMŠINICA SVE ZNA ŠTA SE DEŠAVA U RADINCIMA Savićka se boji Dušana, uplašena da joj ne uradi opet isto! SESTRU MOLI JEDNO

Stars -

Iako je počela školska godina, Tanja Savić sinove ne sme da preseli u Beograd kako bi se vratili u staru školu.

- Tanja se plaši, ma koliko delovala jako. Dušan joj preti, navodno ima svoje ljude u Beogradu koji će za njega sve učiniti i žena više ne zna šta da misli i u šta da veruje. Pedagozi su joj savetovali da deca nastave školovanje u istoj ustanovi jer bi im tu već sve bilo poznato, preskočili bi još jedan period adaptacije i stresa od promene, ali Tanja se boji Dušana. On ne odustaje, i dalje je blati, laže, preti, ona ne zna šta njemu može da padne na pamet. Ako je jednom pokupio i odveo decu, što ne bi ponovo. Deca njega vole, oni nisu svesni šta je sve uradio njihovoj mami, a Tanja neće da ih time opterećuje i okreće protiv oca - otkriva za Svet komšinica iz Radinca.

- Sada traži sestra Bilja ili mama Živana, ali se još nisu dogovorili. Njoj bi mnogo značilo da neko iz porodice decu vodi i čeka posle škole kad ona ne može, ali to je sve teško ogranizovati na Novom Beogradu, ali ne u kraju gde je bila sa Dušanom. Želela bi da sa njima živi i sestra - zaključila je komšinica.

Tanja Savić
foto: ATA Images

kurir.rs/svet

Bonus video:

02:49

TANJA SAVIĆ SA SINOVIMA STIGLA U SMEDEREVO! Porodica spremna za SLAVLJE, pevačica u ZAGRLJAJU MAJKE, a komšije PLAČU OD SREĆE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track