VADIO PIŠTOLJ, NAPUSTIO STUDIO I PSOVAO! Vuk Mob napravio HAOS u emisiji, a sad javno voditeljku MUVA i urnišu ga u komentarima!
Foto: Pritnscreen/KurirTV

kontrašou

VADIO PIŠTOLJ, NAPUSTIO STUDIO I PSOVAO! Vuk Mob napravio HAOS u emisiji, a sad javno voditeljku MUVA i urnišu ga u komentarima!

Stars -

Reper Vuk Mob napravio je skandal kada je pre dve nedelje gostovao u emisiji "Kontra šou" na Kurir televiziji.

Naime, on nije želeo da odgovori na pitanje voditeljke Jelene Nikolić i opsovao gledaoce, a potom napustio studio, piše Mondo.

Voditeljka mu je tada odbrusila da "ovo nije rijaliti da se tako ponaša", a Vuk Mob je sada na Instagram nalogu njene emisije počeo da joj deli komplimente.

U najavi za novu emisiju koja će biti emitovana ovog petka u 23.10, u kojoj ćemo gledati i Paulu Hublin koja je s Vukom Mobom bila u rijalitiju i snimila spot, vide se komentari koje je reper ostavljao voditeljki.

Vuk Mob
foto: Printscreen

"Ti doslovno si prelepa", pisao je Vuk, da bi mu ubrzo stigao odgovor drugog pratioca u kojem je pisalo: "Da Vuk Mob od*ebe odavde, pošalji poruku na...", "Smaraš je".

Pogledajte insert iz emisije i Vukovu poruku:

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:03

VUK MOB I PAULA HUBLIN NERAZDVOJNI! Isplivao snimak, HRVATICVA LJUBILA repera u vrat, on sve snimio i odmah se POHVALIO! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja