ĆERAĆE SE JOŠ! POPOVIĆ POSLAO SEVERINI NOVU TUŽBU: Besomučno parničenje ima svoju dijagnozu
Foto: ATA images, Damir Dervišagić, Pirntscreen/Instagram

doživela šok u jutru

ĆERAĆE SE JOŠ! POPOVIĆ POSLAO SEVERINI NOVU TUŽBU: Besomučno parničenje ima svoju dijagnozu

Stars -

Rat između Severine Kojić i njenog bivšeg verenika Milana Popovića ne prestaje. Pevačica je objavila fotografiju na Instagramu na kojoj se vidi da joj je na kućnu adresu stigla nova tužba. Ovoga pčuta, kako je navela, kralj bakra ju je tužio zbog objava na Instagramu.

Milan Popović, Severina Kojić
foto: Nebojša Mandić, Dragan Kadić

- Dobro jutro, ekipa! Kako vam je počeo dan? Moja jutra počinju s tužbama. Dobila sam još jednu tužbu od čoveka koji je podigao preko 70 tužbi. Sve ću vremenom da ih objavim. Besomučno parničenje ima svoju dijagnozu. Uglavnom u tužbi opravdava sudiju koja mi je oduzela dete. Prekjuče sam dobila tužbu za Instagram. Kako vama počne jutro - upitala je Seve.

Milan Popović, Severina Kojić
foto: Zorana Jevtić, Dado Đilas

Otkako se viđaju u sudnicama, većina Milanovih tužbi i prijava bila je upućena na Severininu adresu. Bilo je tu svega: Popović je pisao prijave i protiv njenog još uvek zakonitog supruga Igora Kojića zbog postavljanja fotografija njihovog deteta na Instagram.

tužba, Severina
foto: Printscreen/Instagram

Tužbe je podeno i u Zagrebu i u Beogradu. Popović je pre tri godine prijavio i Igorovog oca pevača Dragana Kojića Kebu. Tužio je i njenu sestru Marijanu, koja živi u Beogradu, i njenu ćerku Miju, ali i bivšeg advokata jer je Severini, kako je naveo, odavala informacije o njemu.

Bonus video:

02:43

MARIJA KARAN JE OSREDNJA GLUMICA! Kritičari UDARILI ŽESTOKO: Njen talenat NIJE PRIZNAT, to što je radila u Americi NIJE KARIJERA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja